15 / 05 / 2024

Tam Pendik kampanya

Tam Pendik kampanya

Setup İnşaat imzasını taşıyan Tam Pendik projesinde Anneler Günü'ne özel kampanya düzenlendi. Anneler Günü’ne özel yüzde 5 indirim fırsatı sunulan projede metrekare fiyatları 3 bin 900 TL’den başlıyor.

Fiat Egea Cross'un yeni fiyatları resmen açıklandı! Hem kampanya hem de tam 100 bin TL indirim geldi!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'a hem indirim hem de kampanya müjdesi geldi. İşte Egea Cross Nisan 2024 fiyat listesi...

İş Bankası'ndan son 19 gün uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanın hesaplarına tam 7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası'nın ETS kampanyası için son 19 güne girildi. Hem İş Bankası müşterisi olup da hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak. İşte İş Bankası'nın son tarihi 30 Nisan şeklinde açıkladığı o kampanya ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 3 gün uyarısı! Müşterisi olan ve bunu yapanlara tam 7 bin 500 lira yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında başı çeken Ziraat Bankası'nın Mart 2024 kampanyası için son 3 güne girildi. Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 TL yatırılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 8 yeni kampanya müjdesi! Bu şehirlere tam 3 bin 97 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 8 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerle 3 bin 97 yeni konut inşa edilecek.

İş Bankası'ndan son 23 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası merakla beklenen yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında İş Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak... İşte İş Bankası Mart 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

Akbank'tan flaş kampanya! Tam 4,5 milyon TL’lik Audi A6 hediye edecek! Duyanlar şaştı kaldı!

Müşteri çekmek isteyen bankalar yeni kampanyalarını da peş peşe açıklıyor. Bir banka daha tüm müşterileri şaşırtan bir kampanya başlattı, kampanya kapsamında 4,5 milyon TL'lik hediye dudak uçuklattı..

Akaryakıt alacaklara tam 200 TL indirim! Sakın kaçırmayın!

Akaryakıt alacaklar için yeni bir kampanya başlatan TEB, tam tamına 200 TL indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanyayı sakın kaçırmayın...

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Az önce resmen açıklandı! Bir kereliğe mahsus IBAN numaranıza tam 1.500 TL yatacak! Hemen başvurun!

Bankalar hem bünyelerine yeni müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerinin yapacakları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlamak için kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, yeni bir kampanya düzenleyen Halkbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Seat Ateca’da tamı tamına 79 bin 500 TL kampanya indirimi! Hemen kampanyalı fiyatlara bakın!

Türkiye’deki müşteri kitlesini her geçen gün büyüten Seat, Ateca modeline ekim ayı kapsamında dev bir kampanya yaptı. Seat, Ateca’da 79 bin 500 TL kampanya indirimi olduğunu açıkladı.

Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı! Tam 300 TL Chip-Para verecek!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank'ın flaş kampanyası bugün başladı. Söz konusu kampanya kapsamında tam 300 TL Chip-Para verilecek. İşte Akbank'ın Eylül 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...

Akbank'tan dev kampanya! Bunu yapana tam 2 bin TL veriyor! Kaçırmayın!

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Akbank, yeni kampanyası için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara Akbank, bunu yapana tam 2 bin TL verecek.

Tam Pendik kampanya Haberi

Tam Pendik kampanya

Setup İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği Tam Pendik projesinde Anneler Günü'ne özel kampanya başladı. 

Söz konusu Anneler Günü kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinde 36 ay yüzde 0 faiz veya yüzde 5 peşin ve geri kalanını teslimatta ödeme uygulaması fırsatı sunuluyor. Bunların yanı sıra yüzde 5 indirim fırsatı da ev sahiplerini bekliyor.

Metrekare birim fiyatlarının 3 bin 900 TL’den başladığı projede kampanya 31 Mayıs'a kadar sürecek. Satış fiyatlarının 365 bin TL’den başladığı projenin birinci etabı Mart 2019’da teslim ediliyor.
  
3 blok halinde yükselen Tam Pendik projesinde 2+1 daireler 97 ile 113 metrekare ve 3+1 daireler ise 122 ile 137 metrekare olarak tasarlanıyor. 

 
Tam Pendik’te Aidat Bedeli 150 TL

Tam Pendik projesinin ilk etabında 129, toplamda ise 700 konut bulunuyor....