03 / 05 / 2024

tamamlanmış projeler

tamamlanmış projeler

İstanbul’un farklı semtlerinde oturuma hazır binlerce konut yeni sahiplerini bekliyor. Her bütçeye uygun seçeneklerin sunulduğu bu projelerde fiyatlar 125 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 500 TL’ye kadar çıkıyor…

Yatırımcıya arazi envanteri sunulacak!

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı turkuaz halı, yatırımcıya elektronik ortamda arazi envanteri sunulup, tüm izin ve ruhsatları tamamlanmış projeler hazırlanarak işadamlarının ayağına serilecek.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

UNIQ İstanbul, Sign of the City ödülü aldı!

Turkmall’un Maslak’ta hayata geçirdiği, İstanbul’un yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul, gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinden Sign of the City Awards’un Tamamlanmış Projeler kategorisinde “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı” seçildi.

Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması'nda derece alan projeler belli oldu!

Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması jüri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 49 Projenin incelendiği toplantıda dereceye giren projeler belli oldu. Dereceye giren projelere 15 Ekim de İl Bank sosyal tesislerinde toplam 154 Bin TL ödül dağıtılacak.

Antalya'daki projeler yanlış mı uygulanıyor?

Antalya için olmazsa olmazlarından olan bazı projeler ve yatırımlar, yanlış uygulama, ‘ben yaptım oldu’ mantığı ve en önemlisi yeni rant alanları yaratma adına bir türlü olmuyor.

Baumit ile özel projeler, özel çözümler!

Baumit Türkiye, kentsel dönüşüm projelerinin ağırlık kazandığı İstanbul’da başarılı çalışmalara imza atıyor. Bu projelerden biri olan Yıldız Residence, Baumit’in Türkiye’de ısı yalıtım uygulaması yaptığı projeler içerisinde 15cm EPS kullanımı ile öne çıkı

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

Mardin'de oteller küçülüyor, projeler iptal ediliyor!

Mardin'de PKK eylemleri, turizme büyük darbe vurdu. Hedeflerde %80 kayıp yaşanan kentte, oteller küçülürken, projeler iptal ediliyor. Özgür Azad Güngör, "2015 kayıp yıl oldu, endişemiz 2016'yı da kaybetmemek" dedi.

Yeşil bina sertifikalı projeler zirveye oynuyor!

Teknoloji ve konforu harmanlayarak geleneksel yapılaşma algısına yepyeni bir bakış açısı getiren marka projeler ve yeşil bina sertifikalarıyla donatılmış projeler, tercih sırasında zirveye oynuyor.

Markalı projeler kentlerin imajını değiştiriyor!

Geleneksel yapılaşma algısını baştan aşağıya değiştiren marka projeler, sağladığı avantaj ve prestijle gerek ofis gerek konut anlamında yenilenen ve dönüşen Türkiye'nin aydınlık yüzü oluyor.

Çed raporu alması gereken projeler!

Gerçekleştirilmesi planlanan projelerin çevreye olabilecek olumlu ve olumsuz etkilerinin belirlenmesi sürecine çed süreci deniyor. Peki, çed raporu alması gereken projeler neler?

Malatya'yı cazibe merkezi haline getirecek projeler!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüteceği projeler bir toplantıda görüşüldü. İşte Malatya'yı cazibe merkezi haline getirmesi planlanan projeler...

2003 yılında Trafik Gözetleme İstasyonları'nın yapımı tamamlanmış!

2003 yılında İstanbul ve Çanakkale boğazlarında güvenli geçiş sağlayacak olan ''İnsansız Trafik Gözetleme İstasyonları''nın yapımı tamamlanmış. İstanbul Boğazı'na yapılan 8 kule ile Boğaz 24 saat takip edilecekmiş.

tamamlanmış projeler Haberi

tamamlanmış projeler

Risk almayı sevmiyor ve oturum amaçlı ev alıyorsanız tamamlanmış bir projeden daire almak sizin için daha avantajlı olabilir. Tamamlanmış bir projenin birçok avantajı bulunuyor. Öncelikle risk yok denecek kadar azdır. Kolay kolay bir sürprizle karşılaşmazsınız. Ne göndüyseniz onu alırsınız. Yine bitmiş bir projeden ev alarak ek bir kira geliri elde edebilirsiniz. Ya da kirada oturuyorsanız bütçenize uygun konut kredisi kullanarak kiraya ödeyeceğiniz parayı bankaya öder ve sonunda da mülk sahibi olursunuz. Unutmamak gerekir ki kira bitmeyen bir borçtur ve sonunda da mal sahibi olmazsınız. Şu an piyasada yapımı tamamlanlanmış, oturama hazır halde birçok proje bulunuyor. İşte 2013’e kendi evinde girmek isteyenler için derlediğimiz hemen teslim 10 gözde proje…