15 / 05 / 2024

Tamer Çipiloğlu

Tamer Çipiloğlu

Manisa Belediye Başkan Yardımcıları kentsel yenileme projesiyle ilgili yapılacak olan imar çalışmaları konusunda mahalle sakinlerini bilgilendirmek için mahalle muhtarlıklarında vatandaşla bir araya geldi. İmar çalışmaları hakkında bilgi verildi...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Tamer Tuğlu tarafından kuruldu.

Mui İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mui İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakoğlu, Tamer Çakoğlu, Ahmet Çakoğlu, Yiğit Çakoğlu ve Hüseyin Yılmaz Çakoğlu ortaklığında kuruldu.

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Atolye 11 İç Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atolye 11 İç Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Serap  Altay ve Levent  Çipiloğlu ortaklığında kuruldu.

Tamer Group 5 milyarlık fon borçlu şirketlere can verecek!

Tamer Group bünyesinde kurulan “Varlık Yönetim Şirketi” 2018 sonuna kadar yerli ve yabancı yatırımcılardan oluşan 5 milyar dolarlık bir fonla ekonomiye can suyu olacak. Şirket, fonu kredi ödemelerinde zorluk yaşayan şirketlerin tekrar ekonomiye kazandırılmasında kullanacak.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

UKOM Yönetimi Necmi Kadıoğlu ve Tamer Özyurt'la görüştü!

Ukracity projesi ile ilgili Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'la bir görüşme UKOM Yönetim Kurulu konuyla ilgili açıklama yaptı...

Tamer Haşimoğlu: Fenerbahçe Yat Limanı için şartlar içinde teklif verdik!

Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Başkanı Tamer Haşimoğlu, Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirme ihalesine ilişkin, "Şartlar içinde teklif vermiş olduk. Türkiye ekonomisine güvenimiz devam ediyor" dedi...

Necmi Kadıoğlu N Logo satış ofisini ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özyurtlar İnşaat tarafından N Logo İstanbul projesi satış ofisini ziyaret ederek Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'tan bilgi aldı.

Tamtuğ İnşaat Emlak ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamtuğ İnşaat Emlak ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Tamer Tuğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos 2013 tarihinde Arnavutköy Bölgesi'nde kuruldu

Tamer Çipiloğlu Haberi

Tamer Çipiloğlu

Manisa Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Tamer Çipiloğlu, Fatih, Hafsa Sultan, Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallerini kapsayacak olan kentsel yenileme projesiyle ilgili yapılacak olan imar çalışmaları konusunda mahalle sakinlerini bilgilendirmek için mahalle muhtarlıklarında vatandaşla bir araya geldi.


Manisa Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu ve Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, Hafsa Sultan, Yeni Mahalle, Fatih ve Cumhuriyet Mahallelerinde yapılacak olan imar çalışmalarıyla ilgili mahalle muhtarlıklarında mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı. Bilgilendirme toplantısında şehir plancıları Ahmet Turgut ve İsmail Ünal da hazır bulundu. 4 mahalleyi kapsayan kentsel yenileme projesinde Manisa Belediyesi'nin amacının sosyal yaşantıyı belli bir seviyeye getirmek olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, "Vatandaşımızın depreme dayanıklı, modern konutlarda yaşamasını istiyoruz. Çocuklarımızın gençlerimizin faydalanabileceği yeşil alanlar,...