02 / 05 / 2024

Tamer Tunbiş kim

Tamer Tunbiş kim

Mimar Tamer Tunbiş kimdir? Tamer Tunbiş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tamer Tunbiş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tamer Tunbiş....

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Apartmana kesilen cezayı kim öder? 

Posta yazarı Tamer Heper, Binamızdaki apartman görevlisinin aylıkları ve sigorta primleri için aidat toplanıyor. Ancak yönetici çalışanın sigorta primlerini ödememiş. Bu durum ortaya çıkınca incelemeye alındık. Şimdi para cezası bekliyoruz. Peki bu cezayı kim ödeyecek?' sorusunu yanıtladı.

Vefat eden kişinin daire borcunu kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Vefat eden kişinin daire borcunu kim öder? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi, Mehpare Evrenol, Salih Tamer Tunbiş, Burak Karaca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Simge Sokak'ta kuruldu.

Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun "Kat irtifak tapusu ile alınan dairelerde iskan ücretini kim öder?" sorusunu cevaplandırıyor. İşte Heper'in köşe yazısı;

Tamer Tunbiş kimdir?

Mimar Tamer Tunbiş kimdir? Tamer Tunbiş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tamer Tunbiş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tamer Tunbiş....

Ekspertiz raporunu kim verir?

Konut kredisi almak istiyorsanız, konut ekspertizi almanız gerekiyor. Eksperler yaptıkları incelemeler sonucunda bir ekspertiz raporu hazırlıyorlar. Peki, eksperler tarafından hazırlanan ekspertiz raporunu kim verir?

İfraz işlemini kim yapar?

İfraz işlemi, bu gibi durumlarda yapılan tapu kütüğündeki değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ayırma işlemi olarak da bilinen ifraz işlemi nasıl yapılır? İfraz işlemini kim yapar?

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Tamer Tunbiş kim Haberi

Tamer Tunbiş kim

Tamer Tunbiş kimdir?

Tamer Tunbiş, Orta ve lise öğrenimini İstanbul Lisesi’nde tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde eğitimini 1999 senesinde aynı üniversiteden yüksek lisans diploması alarak mezun oldu.


Çeşitli büyük ölçekli projelerde tasarımcı mimar olarak hizmet verdikten sonra 2002 senesinde Evrenol Architects (Mimarlar-Workshop) ekibine katıldı.


Tasarım ve proje koordinasyonu konularında geniş birikim ve tecrübeye sahiptir. 2012 yılından itibaren şirket ortağı olan Tamer Tunbiş halen aktif olarak mimari proje yöneticiliği görevini sürdürmektedir.


Evrenol Architects

1990 yılında kurulan ofis Mimarlar Workshop olarak kurulan ve 2014 yılında Evrenol Architects ismi ile çalışmalarına devam eden mimarlık ofisidir.


İletişim bilgileri:

Koşuyolu Caddesi Şekercioğlu Sokak No:10 

Koşuyolu İstanbul Turkey


Telefon:

+90 216 326 97 19 +90 216 326 97...