05 / 05 / 2024

Tamer Yavuz

Tamer Yavuz

TMY Madencilik İnşaat Altyapı ve Ulaşım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Tamer Yavuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Üsküdar, Zeynep Kamil Mahallesi'nde kuruldu.

Tamer Özyurt'tan Ukra City mağdurlarına randevu!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 ve 1 Mart 2015 tarihinde yaptıkları eylemlerle protesto eden Ukracity mağdurları Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'tan randevu kopardı...

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar, şehirlerdeki sel riskini azaltır!

Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M.Nazım Yavuz, Türkiye’de yaygınlaşmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının şehirlerde oluşan ani sellere, ısı adaları ve küresel ısınmaya karşı çözüm olacağını vurguladı...

Tamer Utkucu: İzmir'e yatırımdan vazgeçmeyin!

İzmir Defterdarı Tamer Utkucu, irtifak hakkıyla yatırımcılara 30 yıla kadar yer tahsisi yaptıklarını söyledi. Utkucu, "Sağlık, turizm, sera ve enerji gibi çeşitli sektörlere yatırım imkanları sunuyoruz" dedi

Tamer Özyurt: Sağlıksız binalar bir an önce yıkılmalı!

Kentsel dönüşüm sürecinin doğru yönetilmesi ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi gerektiğini belirten Özyurtların patronu Tamer Özyurt, "Sağlıksız binalar bir an önce yıkılıp yerine depreme karşı dayanıklı nitelikli konutlar yapılmalı" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüksekliği 300 metreye yaklaştı!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilecek Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ayaklarında yükseklik 260 metreyi de aştı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul Boğazı'na yapılacak 3. köprü olacak.

Tamer Özyurt: Hem ekonomi hem gayrimenkul sektörü büyür!

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarına ilişkin bir açıklama yapan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, 'Seçimin ilk turda sonuçlanması ekonomi açısından çok önemli. Halk bir kez daha oyunu istikrardan yana kullandı' dedi.

İlker Yavuz: Can güvenliği için kentsel dönüşüm!

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Isparta'da ' Ne vereceğim, karşılığında ne alacağım ' diyor. Aslında yasaya can güvenliği olarak bakmak lazım" diye konuştu.

Tamer Tanca Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İçerenköy Carrefour AVM Şubesi açıldı!

Tamer Tanca Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İçerenköy Carrefour AVM Şubesi, Gazanfer Tamer Tanca Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 460 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi!

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı ve yöresel mimariye kullanalım talimatları ardından Güneysu ilçesi adete eski şehir kasabalarını andırmaya başladı.

Kenan Yavuz: Petkim Limanı'nın yüzde 25'ini satıyoruz!

Socar Turkey CEO'su Kenan Yavuz, yapımı süren ve toplam maliyeti 400 milyon doları bulan liman için Goldman Sachs'la el sıkıştıklarını açıkladı. Yavuz, "Limanın yüzde 25'ini satıyoruz" dedi

Yavuz Bingöl Cihangir’de okul açıyor!

Yavuz Bingöl, Cihangir’de okul açacak. Yavuz Bingöl'ün açacağı okulda Barış Köygülü, Seda Düzyol, Ertan Tekin, Çağ Erçağ, Olgaç Sütçü, Karani Duzcu gibi ustalar ders verecek.

Beykoz Belediyesi, Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddeleri'ni yeniliyor!

Beykoz Belediyesi, Çubuklu Mahallesi Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddelerinde kaldırım yenileme çalışmaları yürütüyor. İlçede bu yıl 25 bin metrekare parke taşı döşenmesi planlanıyor. Kavacık’tan başlayan çalışmalar diğer mahallelerde de devam ediyor.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak mı?

İstanbul'un Esenler İlçesi'nin Yavuz Selim Mahallesi kentsel dönüşüme uğrayacak mı? Esenler Yavuz Sultan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi uygulanacak mı? Esenler Yavuz Sultan Selim Mahallesi dönüşecek mi? Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu açıkladı...

Tamer Yavuz Haberi

Tamer Yavuz

TMY Madencilik İnşaat Altyapı ve Ulaşım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Tamer Yavuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.


TMY Madencilik İnşaat Altyapı ve Ulaşım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü maden sahaları edinme ve işletme faaliyetleri yürütür ithalat ve ihracat yapar. b-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapar taahhütlerde bulunur ortaklıklar kurar veya kurulmuş ortaklıklara  iştirak edebilir veya ortak alabilir. c-Şirket yurt içinde ve yurt dışında kanalizasyon ,yol, baraj , tünel, hava alanları gibi alt yapı sistemleri inşası  işleri için taahhütte bulunur, yapar. d-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü karayolları ulaşım, deniz yolları ulaşım ve hava yolları ulaşım hizmetleri yapabilir, taahhütte bulunabilir. e-Şirket...