29 / 04 / 2024

TAMPF

TAMPF

110 milyar dolarlık modern perakendenin çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun ilk başkanı Vahap Küçük, bugün koltuğu Başkanvekili Zafer Kurşun'a devrediyor.

Perakende sektöründe hedef 120 milyar ciro!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, bu sene geçen yıla paralel bir büyüme oranı beklediklerini söyledi. Küçük, "2015'de perakende sektörü yüzde 9 büyüyecek'' dedi.

Vahap Küçük: 20 AVM daha açılacak!

Bu yıl yeni AVM'ler açılacağını belirten TAMPF Başkanı Küçük, organize perakende de cironun 120 milyar dolara ulaşacağını ifade etti. TAMPF üyeleri, dün bir basın toplantısı düzenleyerek güncel değerlendirmeler yaptı.

Perakende sektörü büyüyor!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, 2015'te perakende sektörünün yüzde 9 büyüyeceğini belirterek, organize perakendede cironun 120 milyar dolar çıtasını aşacağını söyledi.

Perakendecilerin cirosunun 120 milyar dolara çıkması hedefleniyor!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük Perakende sektörü 2015'te yüzde 9 büyüme bekliyor. Perakendecilerin cirosunun 120 milyar dolara çıkması hedefleniyor, dedi.

Organize perakende 120 milyar dolara çıkacak!

TÜM Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, 2015’de perakende sektörün yüzde 9 büyüyeceğini belirterek, organize perakendede cironun 120 milyar dolar çıtasını aşacağını söyledi.

Perakendeciler yüzde 9 büyümeyi hedefliyor!

Perakende sektörü bu yıl verimlilik ve yeni yatırımların etkisiyle yüzde 9 büyümeyi hedefliyor. Sektörün yıl sonu ciro hedefi ise 120 milyar dolar..

Perakendeciler Mağazacılar Günü'nü kutlayacak!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) ile sektörünün önde gelen dernekleri, tüm dünyada yayılmaya başlayan "12 Aralık Mağazacılar Günü" nü Türkiye 'de de kutlayacak.

Boyner, 2014'te 2 milyon yeni müşteri hedefliyor!

Asya Pasifik Perakende Konferansı'nda konuşan Cem Boyner: Ortalama müşteri kavramının olmadığını belirterek, "Müşteriyi anlamak ve seçimlerine saygı duymak durumundayız. 2014'de 2 milyon yeni müşteri hedefleyen Boyner, böylece 15 milyona yaklaşacak..

TAMPF 10 dünya markasına talip oldu!

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük'ün Başkanlığını üstlendiği TAMPF, 2023 yılına kadar istihdamı 2 milyona çıkaracak, Federasyon 10 Türk markasını da kendi içinden çıkarmayı hedefliyor...

TAMPF genel kurul ile yönetim kurulunu belirledi!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) 8 Temmuz’da yapılan genel kurul ile yönetim kurulunu seçerek faaliyetlerine başladı...

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu kuruldu!

Federasyon Başkanlığına aday gösterilen LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük ''10 yıllık bir geçmişi olup da, şu an 100 milyar dolar ciro ve 600 bin istihdamı sağlayan sektörün, birlik haline gelmesini çok önemsiyorum'' diye belirtti...

Birçok şirket çalışanlarına ara zam yapıyor Peki iktidar asgari ücreti artıracak mı?

TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, peş peşe gelen zamlarla birlikte asgari ücrete getirilen zammın çok çabuk erdiğini dile getirirken bir ara zammın kaçınılmaz olduğunu belirtti. Özpamukçu, bazı şirketlerin ise iktidardan önce davranarak ara iyileştirme yapmaya başladığını dile getird

Necmi Bulut: TAMPF kira almama tavsiye kararını destekliyoruz!

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun, ‘AVM’ler koronavirüs nedeniyle kapanan işletmelerden kira alınmayacak’ açıklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu…

AVM'ler kapalı mağazalardan kira almayacak!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alışveriş merkezlerinin kapatılması kararının ivedilikle alınmasının beklendiği belirtildi.

AVM sektörü kiraların ertelenmesini talep ediyor! 

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında kamuya açık alanlar tek tek sınırlandırılırken, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, "Perakendeci açısından kiraların ötelenmesi, AVM'lerin kredi borçlarının ertelenmesi gerekiyor" dedi...

Türkiye'deki AVM sayısı 2018 yılında 415'e ulaşacak!

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Perakende ve Tüketici Ürünleri Sektörü Lideri Adnan Akan TAMPF'ın işbirliğinde hazırladıkları "Dönüşürken büyüyen Türkiye Perakende Sektörü" başlıklı rapor hakkında bilgi verdi.

Çevreci ve teknolojik AVM'ler gelecek!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Zafer Kurşun, yeni AVM'lerin daha küçük şehirlerde açılacağını, çevreci ve teknolojik özelliklerinin öne çıkacağını söylüyor.

Parekende sektörü 12 Aralık Mağazacılar Günü'nü kutlayacak!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'ndan (TAMPF) yapılan açıklamaya göre, alışveriş merkezleri ve markalar, perakende çalışanlarının günü olan 12 Aralık'a özel birçok etkinlik hazırladı.

AVM’cilere yeni başkan Zafer Kurşun

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun (TAMPF) yeni başkanı Zafer Kurşun oldu. İkinci seçimli Olağan Genel Kurulda TAMPF'da kurucu başkan Vahap Küçük, görevini Kurşun’a devretti.

TAMPF Başkanı Vahap Küçük görevi Zafer Kurşun'a devretti!

110 milyar dolarlık modern perakendenin çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun ilk başkanı Vahap Küçük, bugün koltuğu Başkanvekili Zafer Kurşun'a devrediyor.

TAMPF Anadolu Sohbetleri 19 Şubat'ta Samsun'da gerçekleşecek!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), organize perakende sektörünün tüm aktörlerini 19 Şubat'ta Samsun'da Anemon Hotel'de gerçekleştirilecek olan "Anadolu Sohbetleri" toplantısında bir araya getirecek.

Perakende sektörünün cirosu 120 milyar doları aşacak!

TÜRKİYE ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan perakende, bu yıl yüzde 9 büyümeyi hedefliyor. (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, bu yıl organize perakende cirosunun 120 milyar doları aşacağını söyledi.

Perakende sektöründe hedef 120 milyar ciro!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, bu sene geçen yıla paralel bir büyüme oranı beklediklerini söyledi. Küçük, "2015'de perakende sektörü yüzde 9 büyüyecek'' dedi.

Vahap Küçük: 20 AVM daha açılacak!

Bu yıl yeni AVM'ler açılacağını belirten TAMPF Başkanı Küçük, organize perakende de cironun 120 milyar dolara ulaşacağını ifade etti. TAMPF üyeleri, dün bir basın toplantısı düzenleyerek güncel değerlendirmeler yaptı.

TAMPF Haberi

TAMPF

Modern (organize) perakendenin başına Orjin Grup Eşbaşkanı Zafer Kurşun geçiyor. İstinyePark'ın ortaklarından Kurşun, 110 milyar dolarlık ciroyu yöneten sektörün çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun (TAMPF) yeni başkanı olacak. Habertürk'ün edindiği bilgiye göre, TAMPF'nin ilk başkanı olan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, bugün gerçekleştirilecek genel kurulda görevi Zafer Kurşun'a devredecek. Kurşun, mevcut yönetimde de başkanvekiliği koltuğunda oturuyordu.



SIRA AVM'LERE GEÇTİ 

2013 yılında kurulan federasyonun çatısı altında Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Gıda Perakendecileri 2013'ü 100 milyar Derneği (GPD), Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) ve Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) yer alıyor. 60 bine yakın mağazayı temsil eden TAMPF'nin başkanlığını her derneğin sırayla yapacağı belirtiliyor. İlk başkan Vahap Küçük, BMD'yi temsil ediyordu....