18 / 05 / 2024

Tan Urla telefon

Tan Urla telefon

Tan Urla satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Tan Urla'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

Tanyer Yapı'nın İzmir Urla'da hayata geçirdiği Tan Urla projesinde peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı!

Tanyer Yapı imzası ile inşa edilen Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı sunuluyor. Tan Urla projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Yükseköğretimde eğitim gören tüm öğrencilere bir sefere mahsus olmak üzere vergisiz ve KDV’siz cep telefonu ve bilgisayar satın alma hakkı tanıyacak düzenleme bir süredir gündemdeydi. Peki, vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Honor’dan çok ucuz telefon! İşte fiyatı ve özellikleri

Honor Play 40S Çin'de tanıtıldı. Snapdragon 480+'dan gücünü alan akıllı telefon, uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon dünyasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu günümüzde, uygun fiyatlı modeller arayan kullanıcılar için Motorola yine çözüm sunuyor. Ürettiği alt ve orta segment cihazlarla dikkat çeken Motorola, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni modeli Moto G14'ü tanıttı.

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Honor Magic V2: İleri katlanabilir telefon teknolojisi!

Honor, bugünkü etkinliğinde yeni katlanabilir telefon modeli Honor Magic V2'yi tanıttı. Bu son teknoloji cihaz, kullanıcılara etkileyici özellikler sunuyor. İşte Honor Magic V2'nin özellikleri ve fiyatı...

Tanyer Yapı Tan Urla 2025 sonunda teslim!

Tanyer Yapı tarafından Urla Bademler’de hayata geçirilen TanUrla projesinde 1+1'den 5+1'e farklı daire tipleri bulunuyor. Projedeki konutların 2025 sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Satıştan kaldırılan destansı telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de! Fiyatını görenlerin ağzı beş karış açık kaldı!

Satıştan kaldırılan olağanüstü telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de!.. Fiyatını görenlerin gözleri yuvalarından fırladı... Hemen bakın, sakın kaçırmayın... İşte fiyatı...

Vivo V29 5G: Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon Geekbench'te Ortaya Çıktı!

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, uygun fiyat performansıyla dikkat çeken Vivo V29 5G modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

Tan Urla telefon Haberi

Tan Urla telefon

Tanyer İnşaat tarafından inşa edilecek Tan Urla projesinde daire fiyatları henüz açıklanmadı...1+1, 2+1 , 3+1, 4+1, 5+1 şeklinde dairelerin yer alacağı proje Eylül ayında satışa sunulacak.

Lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek proje toplamda 500 daireden meydana geliyor. 

 250 bin metrekare arsa alanına sahip projede yüzde 80'lik alan yeşile ayrıldı. Tan Urla'da teslimlerin 36 ayda yapılması öngörülüyor. 

İzmir Urla Bademler Köyü'nde yükselecek projede ödeme planına göre krediden yararlanılacak.

Tan Urla'nın fiyatları haberin yapıldığı 29 Aralık 2021 tarihinde 3 milyon 295 bin TL'den başlarken, haberin güncellendiği 13 Haziran 2022 tarihinde 4 milyon 395 bin TL'den başlıyor.

Tan Urla güncel fiyat listesi

Tan Urla satış ofisi!

Telefon: 0 232 238 27 57
Web site: http://www.tanyer.com/urla-bademler-koy-projemiz-1
Ezgi...