05 / 05 / 2024

Taner Yıldız yatırım

Taner Yıldız yatırım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız “Konya Karapınar’da 60 bin dönümde, minimum 300 megavatlık bir güneş santrali kuracağız. Dünyanın 4 büyük firması talip” dedi.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı.

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

Yıldızlar Yatırım Holding’den Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon lira destek!

Yıldızlar Yatırım Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL’lik bağış yaptı.

Hakkı Yıldız: Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek istemiyoruz!

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerinden bahseden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz." dedi...

Yüksek faiz yatırımı engelliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu’nun düzenlediği ‘Youth Economic Forum 17’ye katıldı. Konuşma yapan Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirtti.

Yıldızlar Yatırım'ın Kocaeli'deki inşaatı hızlanacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar inşaat ve yatırımın darbeden etkilenip etkilenmediği konusunu Kocaeli’de Yıldızlar Yatırım'ın çelik inşaat şantiyesiyle kaleme aldı.

Akyüz Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akyüz Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Akyüz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali İhsan Akyüz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon 510 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Fatih'de kuruldu.

Yıldız Entegre enerjiye 1.5 milyon euro yatırım yaptı!

Yıldızlar Yatırım Holding’in lokomotif şirketi Yıldız Entegre, TEB-AFD’den (Fransız Kalkınma Ajansı) “enerji verimliliği” kredisi aldı. Şirketin 1.5 milyon Euro’ya ulaşan verimlilik yatırımlarının 15 ay içinde ülke ekonomisine geri dönüşü hedefleniyor.

Yıldız Entegre konut ve AVM projesi inşa ediyor!

Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, "Türkiye'de TL ile değil Romanya'da euro ile üreterek kur riskini yönetmeyi başardık. Ya farklı iş bir yapacaktık ya da işi farklı yapacaktık. Tercihimiz ikincisi oldu" dedi..

Taner Yıldız'dan kayıp kaçak bedeli açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Elektrik parasını ödemeyenlerle alakalı, onların tahsiliyle alakalı kararlılığımız devam edecek çünkü ödeyenin de hakkını bu vesileyle korumamız lazım" dedi.

Taner Yıldız'dan elektrik ve doğalgazda indirim açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin doğalgazı 6 yıl önceki fiyattan kullandığını, petrol fiyatlarının son 7 aydır düşüşe geçmesine rağmen doğalgazın 50 dolar seviyesinden satıldığını vurguladı.

Taner Yıldız yatırım Haberi

Taner Yıldız yatırım

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kuruluşunun 12. yıldönümü törenle kutlandı. Düzenlenen törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji-Tabii Kaynaklar ve Bilim Komisyonu Başkanı Nihat Zeybekçi, SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, bürokratlar, özel sektör temsilcileri katıldı.  Görevinde 6 yılı geride bırakan EPDK Başkanı Köktaş, elektrik üretimindeki özelleştirmelere dikkati çekerek, “Bugün gelinen aşamada 21 bin megavatı son 6 yılda olmak üzere son 10 yılda 23 bin megavata yaklaşan özel sektör yatırımı devreye girmiştir. Bu yıl devreye alınan 5 bin megavata yaklaşan özel sektör yatırımı cumhuriyet tarihimizin rekoru olacaktır” dedi.


Özel sektör rekor kırdı

Elektrik üretimi ve toptan satışı planlandığında geniş bir kesim tarafından “Türkiye enerji sektörü buna hazır değil” itirazları yapıldığını, EPDK üretim lisansları vermeye...