14 / 05 / 2024

Tanış Değirmen nerede tesis kuruyor

Tanış Değirmen nerede tesis kuruyor

TÜBİTAK destekli ön temizleme eleği ile sektörde fark yaratan Tanış Değirmen, yurtdışında yem tesisleri ve tahıl taşıma sistemleri kuruyor.

Mevduat hesabı sil baştan değişti! 100 bin TL'nin bugünden itibaren aylık geliri tam bu kadar olacak!

Mevduat faizlerinden kesilecek gelir vergisi bugünden itibaren değişti. Mevduat faizleri sil baştan değişti. İşte 100 bin TL'nin mevduatı faizi hesaplaması...

Tapuda yeni dönem başladı! Eski kimlik ile tapu işlemi geçerli olacak mı?

Tapu dairelerinde sil baştan değişiklikler yapılırken tapuda yeni döneminde başladığı kaydedildi. Buan göre, yeni kimlik ve eski kimlik ile işlem konusunda merak edilen detaylar belirtildi. 

Ev sahipleri dikkat! Ev sahiplerinin yüzünü güldürecek beklenen haber geldi mi?

Ev sahiplerinin yüzünü güldürecek o haberin sonunda geldi kaydedildi. Buna göre, rakamlar sil baştan değişecek. Sene içerisinde kira gelirinden elde ettiğiniz miktar o rakamın altında ise ödemelerden muaf olabileceksiniz. 

Kıbrıs'ta yabancıya gayrimenkul satışlarında  kurallar sil baştan değişiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), İsrail, Rusya, Ukrayna ve İran gibi ülkelere binlerce konut ve arsanın satıldığı konusundaki tartışmalardan sonra yabancılara mülk satışında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergiler! Yeni düzenlemeler yolda!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenlemeler geliyor. Çalışma hayatını sil baştan değiştireceği düzenlemeler Kıdem tazminatı, mesai saatleri ve vergileri kapsıyor.

Kredi kartı taksitleri 1 Nisan'dan itibaren sil baştan değişiyor! Müşterilere özel mesajlar atıldı!

Milyonların gözü kredi kartlarındaki taskitlerle ilgili yapılacak değişiklikte. Son zamanlarda herkesin merakle beklediği konuyla ilgili Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan değerlendirme geldi.

Memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor! 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor. Ekonomist Şenol Babuşcu yeni düzenleme için merakla beklenen tarihi açıkladı...

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Tapu sistemi sil baştan değişiyor! Tarih resmen belli oldu!

Tapu sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiren yeni bir düzenleme geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı ve ‘Türkiye Tapu’ uygulamasını devreye alacağını duyurdu.

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

Kiralık konutta devrim yaratacak gelişme! Fiyat politikası sil baştan değişti!

Satılık ve kiralık ev fiyatındaki artış alınan önlemlerden sonra durdu. Uzmanlar, bazı satılık evlerde indirim yapılırken, kiralık evlerde de fiyat artışlarının durduğunu söylüyor.

Elinde nakit parası olanlara yeni kazanç kapısı! Tüm bankaların vadeli mevduat faiz oranları sil baştan değişti!

Türkiye'deki pek çok banka, ekim ayında vadeli mevduat hesaplarına sağlanan faiz oranlarında güncellemeler yapıyor. Vadeli mevduat hesapları, yatırımcılar için güvenli ve karlı bir yatırım fırsatı veriyor. Peki, en yüksek faiz veren bankalar hangileri? İşte, 90 bin TL'nin 32 günlük kazancı...

Airbnb düzenlemesi ile kiralama sistemi sil baştan değişiyor! Şartlar tek tek açıklandı! Cezası 100 bin TL!

Son zamanların gözde kiralama uygulaması olan Airbnb’yi de kapsayan, konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifi Meclis'e sunuldu. 

Tanış Değirmen nerede tesis kuruyor Haberi

Tanış Değirmen nerede tesis kuruyor

Yüksek kapasiteli ön temizleme eleği ile adından sıkça söz ettiren Tanış, bu ürünle rakiplerini geride bıraktı. Benzerlerine oranla iki kattan daha fazla temizleme işlemi kapasitesine sahip olan ürün, kullandığı farklı teknoloji ile de dikkat çekti. Şirket, şimdilerde ise yüzünü yurtdışına döndü. Tanış, bu kapsamda yurtdışında yeni tesisler kurmaya hazırlanıyor. 


Ön temizleme eleği hakkında bilgi veren Tanış Değirmen Makina Sanayi Ticaret AŞ İthalat İhracat Müdürü Tacettin Tan, bu ürünü geçen yıl mart ayında ürettiklerini söyledi. Tan, “Ürünümüz saatte 75 ton temizleme kapasitesine sahip. Bu özelliği onu ön plana çıkarıyor. Piyasadaki elekler ise saatte 25-30 ton temizleme kapasitesine sahip. Ürünümüz, bu eleklerden iki kattan daha fazla kapasite ile çalışıyor. Ayrıca kullanılan teknoloji konusunda da ayrılıyoruz. Bizim ürünümüz dairesel eleme yapıyor” dedi. Faaliyetlerine...