05 / 05 / 2024

Tanju Çolak antalya arsası

Tanju Çolak antalya arsası

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Antalya Limanı İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Limanı İşletmecilik Anonim Şirketi Sedat Çolak, Cevat Çolak ve Nazmi Yiğit ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, 45 bin kişilik modern stadyumun Bursa ve Bursalılar için gurur vesilesi olduğunu kaydetti.

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını gezi!

Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursaspor için yaptırdığı Timsah Arena’yı gezdi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı prestij yatırım hakkında Çolak’ı bilgilendirdi.

Tanju Çolak'tan Jet Fadıl açıklaması!

Toplamda mağduriyetinin yaklaşık 500 bin lirayı bulduğunu belirten Çolak, 'Mağduriyet sadece benimle alakalı değil. Bildiğim kadarı ile 22 bin kişi oradan devre mülk aldı. Bunların hepsi şu anda mağdur, hepsi çok üzgün' dedi.

Tanju Çolak'a da ‘Caprice’ yaptı!

Bir dönem aralarından su sızmayan Fadıl Akgündüz ile Tanju Çolak mahkemelik oldu. Çolak, Caprice Gold’taki 40’a yakın devremülküne ait kira alacakları için Akgündüz'e dava açtı.

Necip Kalkan: Gençleri spora yöneltmek için projeler üretiyoruz!

Tanju Çolak ile ilçede ziyaretlerde bulunan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, TOKİ'de bulunan Yavuz Sultan Selim Ortaokulu'na gitti. Okuldaki öğrencilere Tanju Çolak imzalı toplar hediye eden Kalkan, okulda coşku yaşattı.

Tanju Çolak: Antalya’da var olan futbol sahalarını Urla'ya da getireceğiz!

AK Parti’den Urla ilçe belediye meclis üyesi adayı gösterilen eski milli futbolcu,Tanju Çolak, Urla'yı spor turizmine açacaklarını belirterek, "Antalya’da var olan futbol sahalarını Allah izin verirse Urla’ya da getireceğiz." dedi...

Tanju Çolak Spor Kulübü yıkıldı, yerine fen lisesi yapılacak!

Tanju Çolak'ın 30 yıllığına kiraladığı arazi üzerinde inşaatına başladığı İstanbul Tanju Çolak Spor Kulübü yıkıldı

Tanju Çolak'a Ataşehir'de ayrılan araziye lise yapılacak!

Ünlü futbolcu Tanju Çolak'ın özel spor tesisi yapmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ataşehir'de tahsis edilen araziye Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde lise yapılacak

Tanju Çolak, Kuşadası'ndaki konut projesine ortak oldu

Tanju Çolak, Ege Mahallesinde yapımına başlanan ve şu ana kadar yüzde 40´ı tamamlanan 1004 konutluk projeye ortak oldu

Tanju Çolak'a tahsis edilecek arazi yargı engeline takıldı!

İstanbul Ataşehir'deki devlet arazisinin eski futbolcu Tanju Çolak'a ihalesiz olarak 30 yıllığına tahsis edilmesi yargıya takıldı

Tanju Çolak'ın devlet arazisini alma girişimi engellendi

Eski futbolcu Tanju Çolak'ın Ataşehir'de devlet arazisini bedelsiz alma girişimi yasal engele takıldı

Tanju Çolak antalya arsası Haberi

Tanju Çolak antalya arsası

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) ve AGS Global ortaklığında hazırlanan 'Rekabet ve İlham: Türkiye’de Yabancı Gayrimenkul Yatırımlarının Geleceğini İhracat Odaklı Yeniden Düşünmek' başlıklı çalışmanın toplantısı yapıldı. 

Yabancıya konut satışlarının analiz edildiği toplantıda GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal ve GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe açıklamalarda bulundu. Toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte Tanju Çolak da katıldı.

Tanju Çolak, Antalya'daki arsasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çolak, 1997'de Antalya'da arsa aldığını ve şimdi de bu arsanın satışı için Antalya'da bulunduğunu söyledi. Çolak, Pınarlar İnşaat ile sözleşme imzalandığını ancak satışların henüz başlamadığını söyledi. 

Yabancıların Antalya'ya talebinin yüksek olduğunu dile getiren Çolak, bölgeden Avrupalıların daha çok alım yaptığını belirtti.

Çolak, daha önce Fadıl Akgündüz tarafından mağdur edildiğini açıklamıştı. Caprice Gold'dan konut alan...