18 / 05 / 2024

tanju çolak urla

tanju çolak urla

AK Parti’den Urla ilçe belediye meclis üyesi adayı gösterilen eski milli futbolcu,Tanju Çolak, Urla'yı spor turizmine açacaklarını belirterek, "Antalya’da var olan futbol sahalarını Allah izin verirse Urla’ya da getireceğiz." dedi...

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Türkiye’nin ilk Sualtı Arkeoloji Müzesi Urla’da açılacak'

Urla Belediyesi, Ankara Üniversitesi Sualtı Arkeolojik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ANKÜSAM) ve Vehbi Koç Vakfı işbirliği ile birlikte yürütülen Türkiye’nin ilk su altı arkeoloji müzesi Urla’da hizmete açılıyor.

Tarihi Roma Limanı Urla'ya inşa edilecek!

Ankara Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma limanını aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Urla'da Roma Limanı yeniden inşa edilecek!

ANKARA Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma limanını aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Urla'ya Roma Limanı inşa edilecek!

Ankara Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma Limanı'nı aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Megapol Urla Evleri'nde teslimler 30 Haziran'da!

Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçirdi. İçmeler'de projelendirilen ve birinci etabı bitirilen Megapol Urla Evleri'nde; doğa, termal ve deniz bir arada sunuluyor.

Megapol Urla Evleri'nde 639 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçirdi. İçmeler'de projelendirilen ve birinci etabı bitirilen Megapol Urla Evleri'nde; doğa, termal ve deniz bir arada sunuluyor.

Megapol Urla Evleri görücüye çıktı!

İnşaat sektörünün öncülerinden Megapol, İçmeler'de 30 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen 'Urla Evleri'ni tanıttı. Hobi bahçeleri ve büyük yeşil alanlara sahip 190 villanın yer aldığı proje bir ayda tamamlanacak...

Urla Özsu Balık kapasite artışı halk toplantısı 12 Mayıs'ta!

İzmir ili Urla ilçesi sınırları içerisinde Özsu Balık Üretimi ve Malzeme Gıda Sanayi Paz. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Çipura Ve Levrek Yetiştiriciliği Tür İlavesi Ve Kapasite Artışı projesi için halk toplantısı 12 mayıs'ta yapılacak.

Urla Gülbahçe imar planı değişikliği 1 Mayıs'ta askıdan inecek!

İzmir Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, 161 parselin bir kısmının Belediye Hizmet Alanı ( Terfi Merkezi 2 ) diğer kısmının park alanı olarak belirlenmesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 1 Mayıs'ta askıdan inecek.

Deniz'e karşı Urla: Palmiye Park Mare

Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. Palmiye Park Mare denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

Urla ve Seferihisar'ın su şebekeleri yenileniyor!

İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek. 3.6 milyon TL’lik yatırım önümüzdeki günlerde başlıyor.

Urla'daki taş ocağının ÇED toplantısı 2 Temmuz'da!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün Urla'nın Birgi Köyü'nde 100 hektarlık alanda kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ön izin alan şirket projeyi halka anlatacak.

tanju çolak urla Haberi

tanju çolak urla


AK Parti’den Urla ilçe belediye meclis üyesi adayı gösterilen eski milli futbolcu, Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Urla'yı spor turizmine açacaklarını belirterek, "Antalya’da var olan futbol sahalarını Allah izin verirse Urla’ya da getirip, en güzellerini burada inşa etmek istiyoruz" dedi. 


AK Parti'nin Urla Belediye Başkan adayı Erşan Eroğlu ile seçim çalışmalarına katılan Çolak, ilçede esnaf ziyaretlerine katıldı. Çolak, gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade ederek, "Urla’yı dünya markası bir ilçe yapmak için hazır durumdayız. Buradaki sit, spor tesisleri ve diğer sorunlar için ilgili bakanlarımızla görüşmeler yaptım" diye konuştu. 


Urla'yı, Antalya gibi spor turizminde aktif bir kent yapmak istediklerini dile getiren Çolak şunları kaydetti: 


"Antalya’da var olan futbol sahalarını Allah izin verirse Urla’ya da getirip, en güzellerini burada inşa etmek istiyoruz. Bununla ilgili Gençlik...