24 / 07 / 2024

Tanju Gelen

Tanju Gelen

GNT Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tanju Gelen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Öğüt Sokak'ta kuruldu.

Türkiye'ye gelen turist sayısı yüzde 5,4 yükseldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB), Turizm Destek Paketi Raporu'na göre,Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri yüzde 3,5 ekside görünürken, Türkiye'ye ocak-şubat aylarında gelen turist sayısı toplamda yüzde 5,4 arttı.

Antalya'ya gelen turist sayısı Ocak-Mart'ta 531 bin oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) verilerine göre, bu yılın Ocak-Mart döneminde Antalya’ya gelen yabancı turist sayısı 531 bin 934 kişi olarak gerçekleşti.

Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 741 bine ulaştı!

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) verilerine göre 10 yıl önce Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 584 bin iken, bu rakam yüzde 42 artarak 2014'te 830 bine ulaştı.

Antalya'ya gelen turist sayısı yüzde 2,6 geriledi!

AKTOB verilerine göre, yılın ilk 3 ayında Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,6 geriledi.

Rusya'dan gelen turistlerde azalma olmayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin turizmdeki ikinci büyük pazarı Rusya'dan gelen turist sayısında düşüş beklemediğini söyledi.

Eve gelen icraya nasıl itiraz edilir?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu sorudan yola çıkarak Eve gelen icraya nasıl itiraz edilir sorusuna yanıt verdi..

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, 45 bin kişilik modern stadyumun Bursa ve Bursalılar için gurur vesilesi olduğunu kaydetti.

Tanju Çolak Timsah Arena inşaatını gezi!

Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursaspor için yaptırdığı Timsah Arena’yı gezdi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı prestij yatırım hakkında Çolak’ı bilgilendirdi.

Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı yüzde 2.9 geriledi!

AKTOB verilerine göre, yılın ilk 2 ayında Antalya'ya gelen yabancı turist sayısı yüzde 2,9 geriledi. Yılın ilk iki ayında kente Almanya'dan gelen yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 104 bin 57'den 121 bin 59 kişiye yükseldi

Antalya'da meydana gelen deprem hasara neden oldu!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremde bazı evlerde hasar oluştuğu belirlendi. Depremin yoğun olarak hissedildiği Sülekler Mahallesi'ndeki evlerde önemli hasarlar oluştuğu belirlendi.

Eve gelen hacizde neler alınır?

Takip hukukunda, esas olan borcundan dolayı borçluyu cezalandırmak onu ve ailesini çevreye rezil etmek değil borcun ödenmesi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, eve gelen hacizde neler alınır?

Antalya'ya gelen yerli turist sayısında artış yaşandı!

Antalya'yı Ocak'ta 98 bin 725 yabancı, 19 bin 21 yerli turist ziyaret etti. Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ocakta kente gelen yerli turist sayısı yüzde 19,10 arttı.

Kapadokya'ya gelen turist sayısı azalıyor!

Küçük Oteller Derneği Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya 2014 yılında Türkiye'ye gelen toplam yabancı turistin sadece yüzde 3'ünü ağırladı...

Tanju Gelen Haberi

Tanju Gelen
GNT Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tanju Gelen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 



GNT Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır1) Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2) Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir 3) Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4) Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri,...