28 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat narlıdere projeleri

Tanyer İnşaat narlıdere projeleri

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağım belirtti. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere'ye ilgiyi artıracağını söyledi.

Tanyer İnşaat Narlıdere'de doğayla iç içe yaşam sunuyor!

Tanyer İnşaat, Narlıdere'deki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ile doğanın güzelliklerini birarada sunuyor. Münir Tanyer; Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerde yaşamın devam ettiğini söyledi.

Folkart Narlıdere'de yangının izleri hızla siliniyor!

Folkart Narlıdere’de 27 Nisan günü yaşanan yangında zarar gören bloğun yenilenmesi için Folkart ile anlaşma sağlandı.

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm projesine dava açıldı!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesinden memnun olmayan vatandaşlar dava açtı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm için dava açıldı! 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde  yer alan dört mahalle için dava süreci başlayacak.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başladı!

İzmir'e bağlı Narlıdere'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etap başladı. Kentsel dönüşüm çalışmalarının iki sene sürmesi bekleniyor. 

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Tanyer İnşaat narlıdere projeleri Haberi

Tanyer İnşaat narlıdere projeleri

Önümüzdeki dönemde yapılması planlanan Körfez tüp geçit projesinin çıkış noktasının İnciraltı olmasının Narlıdere'nin inşaat sektöründeki önemini arttırdığını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağım belirtti. Körfez geçişinin, otoyolla entegre olmasıyla birlikte ulaşımda yaşanacak gelişimin Narlıdere'ye ilgiyi artıracağını söyleyen ve Bulut Orman evleriyle ilçeye yatırımları sürdürdüklerini kaydeden Tanyer, "Projenin lansmanına başladık. Şimdiden satışlar yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. Hem sosyal donatılar, hem mimari değer, hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı rahat. Otoban kavşağına 4 dakika. Alışveriş merkezlerine 7 dakika. 9 Eylül Üniversitesi'ne 5 dakika mesafede" dedi. 




Yeni Asır...