28 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat projeleriyle doğayla iç içe yaşama şansı sunuyor

Tanyer İnşaat projeleriyle doğayla iç içe yaşama şansı sunuyor

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Narlıderedeki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini bir arada sunuyor.

Kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli! 

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin sürdürülebilirliğine dikkat çekerek ''kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli'' dedi.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Kentsel dönüşüm projeleriyle depreme dayanıksız yapı stokumuzu yeniliyoruz!

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm projeleriyle depreme dayanıksız yapı stokumuzu yeniliyoruz" dedi.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

Türkiye'nin çehresini dönüşüm projeleriyle değiştirdik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm iller ve ilçelerde inşa edilen 837 bin konutla, halen 1 milyon 300 bin bağımsız birimde kentsel dönüşüm projeleriyle katedilen mesafelerle şehircilikte de Türkiye'nin çehresini değiştirdiklerini ifade etti. 

Tan Urla'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilecek Tan Urla projesi 500 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları henüz açıklanmadı...

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Tunçköylü tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altın İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje!

'Temelinde Güven Var' sloganı ve seçkin konut projeleriyle Kayapa ve Hasanağa bölgesine değer kazandıran Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin detaylarını düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı.

Basın Ekspres Yolu inşaat projelerinin gözdesi oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında Basın Ekspres Yolu'nun inşaat projeleriyle nasıl değerlendiğini açıkladı. İşte o haber...

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Tanyer İnşaat projeleriyle doğayla iç içe yaşama şansı sunuyor Haberi

Tanyer İnşaat projeleriyle doğayla iç içe yaşama şansı sunuyor

Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerde yaşamın devam ettiğini ve Asma Bahçeler projesinde de sona yaklaştıklarını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 15 ailenin Asma Bahçeler'de yaşama ayrıcalığına kavuştuğunu söyledi. Altyapı ve çevre düzenlemesinin hızla tamamlandığı Asma Bahçeler'de, inşaat seviyesi olarak yüzde 95'e ulaştıklarını kaydeden Münir Tanyer, "Asma Bahçeler'de temmuzdan itibaren yaşam başladı. Spor tesisleri, otopark ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Asma Bahçeler'in çevresindeki park alanları ve projeye ulaşımı kolaylaştıracak yollar üzerinde çalışmalarımızı hızla bitiriyoruz. Kasım ayı içerisinde ince detayları da bitirip siteyi tamamen aktif hale getireceğiz" şeklinde konuştu. 


Sabah...