02 / 05 / 2024

tapu fotokopisi vermek

tapu fotokopisi vermek

Tapu alım satım işlemleri sırasında, tapu fotokopisinin alıcıya veya emlakçıya verilmesi herhangi bir sorun teşkil eder mi? Tapu fotokopisi verilir mi? Tapu fotokopisi ile satış yapılır mı?

Tapu fotokopisi ile kredi çekilir mi?

Gayrimenkulünü sahipleri tapu fotokopisinin bir başkasının eline geçmesi halinde neler yapılabileceğini merak ediyor. Peki, tapu fotokopisi ile kredi çekilir mi?

Borç karşılığı verilen tapu nasıl geri alınır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Rahmetli babam tapu üzerindeki 4 katlı binayı baskıyla vermek zorunda kalıyor. Borç, mülkiyetin 5’te 1’i bile değil ve tapuda işlem yapılırken hiç bir ücret ödenmiyor. Dekont vs de yok. Biz bu tapumuzu nasıl geri alırız?' sorusunu yanıtladı.

Pamukkale Belediyesi vatandaş için tapu veznesi kurdu!

Denizli Pamukkale Belediyesi, tahakkuk-tahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri için belediyeye gelerek zaman kaybetmelerini önlemek adına, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne vezne kurdu.

Gayrimenkul alımlarında tapu işlemleri nasıl yapılır?

Gayrimenkul alımına karar vermek işin önemli bir aşaması olsa da, eğer bu konuda tecrübeli biri size yardım etmiyorsa tapu işlemleri içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Çünkü tapu işlemleri için tapu dairesine gittiğinizde karmaşık bir süreç sizi bekliyor.

Sultangazi'de tapu sorunuyla ilgili bilgi verildi!

Sultangazi Merkez Habibler Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, mahallenin Tapu sorunuyla ilgili bilgi vermek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunu ziyaret etti.

Startkey danışmanları ile tapu işlemleri hızlandırılıyor!

Gayrimenkul alımına karar vermek işin önemli bir aşaması olsa da, eğer bu konuda tecrübeli biri size yardım etmiyorsa tapu işlemleri içinden çıkılmaz bir hal alabilir.

Türkiye'den Afganistan'a tapu ve kadastro alanında destek çalışmaları başladı!

Afganistan ' a tapu, kadastro, haritacılık alanlarında hukuki ve teknik destek vermek amacıyla Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ' nün sunacağı eğitim çalışmalarının ilk adımı atıldı...

Tapu fotokopisi verilir mi?

Tapu alım satım işlemleri sırasında, tapu fotokopisinin alıcıya veya emlakçıya verilmesi herhangi bir sorun teşkil eder mi? Tapu fotokopisi verilir mi? Tapu fotokopisi ile satış yapılır mı?

Antalya Kepez'de tapu sevinci!

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tapu tahsisi çalışmasında gelinen son durumla ilgili bilgi vermek amacıyla Çamlıbel Mahalle Muhtarı Mehmet Ünal'ı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Salih Demirel'i ziyaret etti

Kepez ilçesinde 403 gecekonducuya tapu veriliyor!

403 gecekonducuya tapu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tapu tahsisi çalışmasında gelinen son durumla ilgili bilgi vermek amacıyla Çamlıbel Mahalle Muhtarı Mehmet Ünal'ı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Salih Demirel'i ziyaret etti...

Adapazarı Tapu Müdürlüğü'nde rüşvet belgelendi!

Adapazarı Tapu Müdürlüğü'nde yaşanan rüşvet, kameraya kaydedildi. Belgelenen rüşvet sonucunda 3'ü kamu görevlisi 7 kişiyi gözaltına alındı...

Lal Akademi Tapu Mevzuatına Giriş eğitimi 19 Ocak’ta Ankara'da!

Gayrimenkul sektörünü bilgilendirmeyi amaçlayan Lal Akademi, “Tapu Mevzuatına Giriş” eğitimini 19 Ocak’ta Ankara’da gerçekleştirecek

Lal Akademi tarafından Tapu Mevzuatına Giriş Eğitimi veriliyor!

Lal Akademi tarafından 19 Ocak 2013 tarihinde Ankara Swissotel'de Tapu Mevzuatına Giriş Eğitimi düzenlenecek...

tapu fotokopisi vermek Haberi

tapu fotokopisi vermek

Tapu fotokopisi verilir mi?

Tapu dairesinde yapılacak alım satım işlemleri için birçok evrak gerekli oluyor. Bu evrakların en başında tapu, alıcı ve satıcının kimlik belgeleri bulunuyor.


Gerekli belgeler:

SATICI

Tapu veya Fotokopisi

1 Resim

Nüfus Cüzdanı + 1 Tane Fotokopisi

T.C. Kimlik Numarası

Vergi Kimlik Kartı (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

Emlak Vergi Makbuzları

İkametgah Adresi ve Telefon

Kooperatife Borcu Yoktur Kağıdı

Tapu işlemlerini Takibi için Vekaletname (Emlakçı Adına)


ALICI

2 Resim

Nüfus Cüzdani + 1 Tane Fotokopisi

T.C. Kimlik Numarası

Vergi Kimlik Kartı (Aslı ve 1 Adet Fotokopisi)

İkametgah Adresi ve Telefon

Tapu işlemlerini Takibi için Vekaletname.


Tapu alım satım işlemleri sırasında, tapu fotokopisinin alıcıya veya emlakçıya verilmesi herhangi bir sorun teşkil eder mi? Tapu fotokopisi ile satış yapılır mı?


Tapu fotokopisi vermek..

Konutunuzu satın almayı düşünen alıcının tapunun fotokopisini alıp tapudan istediği şekilde araştırma yapabilir. 


Ancak, sadece tapu fotokopisi ile...