02 / 05 / 2024

Tapu.com bilecik satılık arsa

Tapu.com bilecik satılık arsa

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com’da, iphone fiyatına alınabilen yatırımlık arazi fırsatları var!

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Tapu.com'un satışları yüzde 104 büyüdü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 104, satış hacmi ise yüzde 135 oranında artış gösterdi.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Artcenter binası Tapu.com’da satışa çıktı!

Kültür-sanat yaşamının ana arteri Beyoğlu’nda Ayhan Işık Sokak’ta bulunan ve Borusan Kültür Sanat bünyesindeki etkinliklere ev sahipliği yapan tarihi bina, Tapu.com’da satışa çıktı.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ satılık daire!

Bilecik Bozüyük TOKİ satılık daire tipleri arasında 3+1'ler yer alıyor. Başvuruları 30 Eylül 2015 tarihinde sona erecek olan projede 10 bin 401 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri satılık!

TOKİ Bilecik Bozüyük Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 adet konut açık satışa sunuluyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri satılık daire tipleri 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

İstanbul Boğazı'nda 80 bin TL'ye satılık arsa!

Boğaziçi manzaları arsalar, 1978 yılında 80 bin liradan satılıyormuş... İstanbul Boğazı'nda satılık arsalara yarısı peşin, kalanı 24 vadeli ödeme ile sahip olunabiliyormuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

Tapu.com bilecik satılık arsa Haberi

Tapu.com bilecik satılık arsa

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com’da, iphone fiyatına alınabilen yatırımlık arazi fırsatları var!


Türkiye’nin tek emlak pazaryeri Tapu.com’un portföyü her geçen gün her keseye ve amaca uygun gayrimenkullerle zenginleşiyor. Faaliyete başladığı günden bu yana yüzlerce kişiyi hayallerindeki tapulara kavuşturan Tapu.com, son olarak portföyüne iphone fiyatına alınabilecek bir arsa ekledi. Söz konusu arsa Bilecik ilinin Söğüt ilçesinde yer alıyor. Satışı online açık artırma yöntemi ile gerçekleştirilecek 250 metrekare büyüklüğünde arsanın başlangıç fiyatı ise 4.750 TL. Bilecik ilinin en eski beldelerinden biri olan Çaltı Beldesi’nde yer alan ve tarıma elverişli olan tarla , tercih edilen bir bölgede yer alması nedeniyle yatırım amaçlı olarak da değerlendirilebilir.


Gayrimenkul fiyatının şeffaf ve rekabetçi bir ortamda satıcının değil, alıcının belirlediği Tapu.com’un portföyünde sadece...