04 / 05 / 2024

Tapu.com satışları

Tapu.com satışları

Gayrimenkul fiyatını şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, satıcının değil alıcıların belirlediği gayrimenkul sitesi tapu.com, 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti..

Tapu, ödeme aracına dönüştü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yükseldi. 

Tapu.com'un satışları yüzde 104 büyüdü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 104, satış hacmi ise yüzde 135 oranında artış gösterdi.

Tapu.com, 1 yılda 41 ilde tapu sattı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi tapu.com, birinci yılını doldurdu. Bir yıllık süreçte yüzlerce kişiyi yeni tapularına kavuşturan site, 41 ilde tapu satışı gerçekleştirdi.

2023'ün tapu satış karnesi ortaya çıktı! Konut dışı satışlar rekor kırdı!

2023'te tapuda toplam 2 milyon 949 bin 437 adet satış işlemi yapıldı. Bu satışların 1 milyon 225 bin 926'sı konut satışı olurken, konut dışı satış 1 milyon 723 bin 511 ile fark attı. Ayrıca toplam satışın yüzde 41,56'sı konut, yüzde 58,44'ü konut dışı satış olarak gerçekleşti ve bu rakam rekor olara

Hisseli tapu habersiz satılabilir mi?

Hisseli tapu, birden çok kişinin mal sahibi olduğunu gösteren bir belgedir. Hisseli tapu sahipleri, "Hisseli tapu habersiz satılabilir mi, hissedar kendi payını satabilir mi?" gibi sorulara yanıt oluyor. Peki, hisseli tapuda habersiz satış yapılır mı? İşte ayrıntılar...

Vatandaş ev almak istiyor ama ilk el ve ipotekli satışlar dipte! İşte nedeni!

Son olarak Bakanlıktan Yeni Evim Kampanyasını açıklarken, konut kampanyalarının sayısında yaşanan bereket, ilk el satışlar ve ipotekli satışlara yansımıyor. Ekonomim.com yazarı Alaattin Aktaş, sıfır konuta yaklaşmak mümkün değilken ipotekli konut satışlarının geçen yıl en düşük düzeye indiğini açıkl

Web Tapu'dan yapılan satışlar koronavirüs salgını döneminde 4 kattan fazla arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, koraonavirüs salgını döneminde Web Tapu üzerinden yapılan satışların 4 kattan fazla artarak 1 milyon 350 bine ulaştığını söyledi.

Tapu devir harçları 2021!

Taşınmaz malların tapularının devir işlemleri satış yolu ile ve bağış yoluyla tamamlanabiliyor. Peki, tapu devir harçları 2021 ne kadar? 2021'de tapu satışı için ne kadar ödeme yapılacak? Tapu bağışı için ne kadar ödeme yapılacak?

Sultanbeyli'de yapılan tapu satışları meclis gündeminde!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yapılan tapu satışları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2019’da konut satışları düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) tapu kayıtlarına dayanan verilerine göre, 2019’da konut satışları yüzde 1,9 oranla düştü.

2020'de konut satışları zirve yapacak!

Kredi faizinin düşmesi ile firmaların kampanyaları ve 31 Aralık’ta sona eren KDV ile tapu harcı indirimleri etkisini gösterdi. Aralık 2019’da konut satışları bütün yılların rekorunu getirdi. 202 bin satış ile bugüne kadar geçen ayların en yüksek konut satışı yapıldı.

Tapu devir harçları 2020!

Taşınmaz malların tapularının devir işlemleri satış yolu ile ve bağış yolu ile yapılabiliyor. Peki, tapu devir harçları 2020 ne kadar? 2020'de tapu satışı için ne kadar ödeme yapılacak? Tapu bağışı için ne kadar ödeme yapılacak?

Tapu.com Aracılar Kulübü'nü kurdu!

Tapu.com, Aracılar Kulübü uygulamasını başlatarak gayrimenkul satışı yapıp fatura kesebilecek herkese portföyünü açıyor...

Tapu devir harçları 2019!

Taşınmaz malların tapularının devir işlemleri satış yolu ile ve bağış yolu ile yapılabiliyor. Peki, tapu devir harçları 2019 ne kadar? 2019'da tapu satışı için ne kadar ödeme yapılacak? Tapu bağışı için ne kadar ödeme yapılacak?

Konut satışlarında kayıp yok kazanç var!

Devlet, bu yıl beklediği 13,4 milyar liralık tapu harç gelirinde hedefine yaklaştı. Harç oranlarını alım ve satımda yüzde 4'den yüzde 3'e indiren devlet, artan konut satışlarıyla kaybı kazanca çevirdi. 

KDV ve tapu harcı indirimi konut satışlarını canlandırdı!

Gayrimenkul sektörü oyuncuları vergi indiriminin satışlara ciddi katkı yapacağını söyledi. İnşaatçılar,  ''KDV dükkân, tapu harcı konut satışlarını canlandırdı” dedi.

Tapu.com satışları Haberi

Tapu.com satışları

Gayrimenkul fiyatını şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, satıcının değil alıcıların belirlediği gayrimenkul sitesi tapu.com, tümü ekspertiz raporlu tapuları alıcılarla buluşturmayı sürdürüyor. 2015 yılında kurulan tapu.com, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği 100 milyon TL’yi aşkın satış hacmiyle başta Ankara, Bursa, Antalya, Samsun ve Sakarya olmak üzere 67 farklı ilde tapu devri gerçekleştirdi.

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi tapu.com, kurulduğu günden bu yana yarattığı 100 milyon TL’yi aşkın işlem hacmiyle gayrimenkulleri hızla nakde dönüştürmeyi sürdürüyor.

Tapu.com kurucusu ve CEO’su Emre Erşahin, “Satışa sunduğumuz tapuları sadece konut bazında ele aldığımızda 250-300 bin TL gibi bir fiyat ortalamasına ulaşıyoruz, bu ortalama ülkemizin genelindeki konut fiyat ortalamalarıyla örtüşüyor. Vatandaşlarımıza hızla satılan fırsatları kaçırmaması için sitemize sıklıkla bakmalarını öneriyorum” dedi.

100 milyon TL’lik iş...