02 / 05 / 2024

tapudan randevu alma işlemleri

tapudan randevu alma işlemleri

Tapu devir işleminin gerçekleşebilmesi için öncelikle tapudan randevu alınması gerekiyor. Aksi halde tapuda işlem yapılamıyor. Peki, tapu randevusu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma işlemleri...

Noterden gayrimenkul satışı nasıl yapılır? İşte detaylar ve randevu alma süreci!

4 Temmuz 2023 tarihi itibariyle noterden gayrimenkul alım-satım işlemleri başladı. Konut, arsa ve dükkan gibi taşınmazların satışı artık noter aracılığıyla da gerçekleştirilebilecek. Noterden gayrimenkul alım satım işlemleri için başvuru talebi ve randevu almak gerekiyor. 

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Tapuya randevu almadan gidilir mi?

Tapu işlemleri pek çok kişinin gözünde büyür. Tapudan randevu alamayan veya unutan kişiler, “Tapuya randevu almadan gidilir mi?” sorusuna yanıtını merak ediyor. İşte detaylar!

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Tapuda işi olanlar dikkat! Tapu randevusu internetten nasıl alınır?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde işi olan vatandaşların tapu işlemleri için öncelikli olarak randevu almaları gerekiyor. Birçok kişi internetten tapu randevusunun nasıl alınacağını araştırıyor. İşte internetten randevu alma işlemleri...

Tapudan alınan randevu kaç gün geçerli?

Tapuda yapılacak tüm işlemler için randevu alınması gerekiyor. Kimi zaman alınan randevulara vaktinde gidilemiyor. Peki, tapudan alınan randevu kaç gün geçerli?

Tapudan randevu alacaklar dikkat! Bu tapu müdürlükleri...

Merakla beklenen 2021 yılı tapu müdürlükleri yıllık işlem yevmiye istatistikleri resmen açıklandı. Açıklanan verilere göre Ankara Çankaya ilk sırada yer aldı.

Tapu randevusu nasıl alınır 2022? Tapu randevu alma adımları

Tapu dairesinde işlemi olan vatandaşların öncelikle randevu almaları gerekiyor. İlk defa randevu alacaklar nereden ve nasıl alacaklarını araştırıyor. Peki, tapu randevusu nasıl alınır 2022? Tapu randevu alma adımları

Tapudan randevu alana 'sokağa çıkma yasağı' yok!

29 Nisan tarihinde başlayacağı açıklanan 17 günlük kısıtlamaya hazırlanıyoruz. Birçok sektör faaliyetlerine ara verirken tapu daireleri ise açık olacak ve konut satışları hız kesmeyecek.

Kaporasız ve sözleşmesiz gayrimenkul satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kapora alınmadan, sözleşme imzalanmadan tapudan randevu almak ve WhatsApp’tan tapu yollamak bağlayıcı mıdır?' sorusunu yanıtladı.

İmar barışı randevu alma!

İmar barışı başvurusunu Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlardan yapmak isteyenlerin randevu alması gerekiyor. Peki, imar barışı randevusu nereden ve nasıl alınır?

Tapu randevu alma saatleri!

Tapu dairesinde gerçekleşecek işlemler için önceden tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. Peki, tapu randevusu nasıl yapılır? İşte tapu randevu alma saatleri..

Tapu alım satım harçları 2017!

Tapu alım satım işleminin gerçekleşmesi için, tarafların tapudan randevu alması, randevu gününde gerekli belgeleri temin edilmesi ve harçların ödenmesi gerekiyor. İşte tapu alım satım harçları 2017..

tapudan randevu alma işlemleri Haberi

tapudan randevu alma işlemleri

Tapudan randevu alma işlemleri!

Tapu dairesinde taşınmaz mal devir işleminiz olduğunu düşünelim. Devrin gerçekleşebilmesi için öncelikle tapudan randevu alınması gerekiyor. Zira, randevu alınmadan tapu dairesine gidilmesi halinde, tapu dairesinde randevu alan kimselerin devir işlemleri yapılıyor. 


Tüm saatlerin dolu olması halinde randevu alınmadığı için devir işlemleri yapılamıyor. Bu nedenle işi şansa bırakmamak ve günlerce uzatmamak adına tapuya gidilmeden önce randevu alınması faydalı oluyor. Peki, tapu randevusu nasıl alınır?


Tapudan randevu alma..

Tapudan randevu online bir şekilde alınabiliyor. "onlinerandevu.tkgm.gov.tr" adresine giriş yapılarak bu sayfadan itibaren adım adım yapılacak işlemlerle randevu sistemini kullanarak belirli bir gün ve saat aralığı için randevu alabiliyor. Bu sistemde alınmış olunan randevular sorgulayabildiği gibi iptal de edebiliyor.


Tapudan randevu alma işlemleri sırasında dikkat edilmesi gerekenler:

- Randevular seçilecek tarihte, uygun bir saat aralığında,...