08 / 05 / 2024

tapusuz eve elektrik aboneliği

tapusuz eve elektrik aboneliği

Aydın'ın büyükşehir olması, Koçarlı ilçesindeki tapusuz mahallelerde oturanların sıkıntısını arttırdı. Tapusuz arazilerine, evlenecek çocukları için ev yaptıranlar, elektrik bağlatamıyor.

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

Aydın'da tapusuz evlere elektrik bağlanmıyor!

Aydın'ın büyükşehir olması, Koçarlı ilçesindeki tapusuz mahallelerde oturanların sıkıntısını arttırdı. Tapusuz arazilerine, evlenecek çocukları için ev yaptıranlar, elektrik bağlatamıyor.

Tapusuz eve kredi verilir mi?

Satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi türü olan konut kredisi kullanmak için hem kişinin hem de kredi kullanılacak evin aranan koşullara uygun olması gerekiyor. Peki, tapusuz eve kredi verilir mi?

Tapusuz eve af kanunu 3 yıl uzatıldı!

Tapusuz evi olan vatandaşa mülkiyet hakkı tanıyan ve 31 Mayıs'ta yürürlükten kaldırılması planlanan af kanununda süre 3 yıl daha uzatıldı.

Tapusuz eve af geliyor!

Tapusuz evi olan vatandaşa mülkiyet hakkı tanıyan ve 31 Mayıs'ta yürürlükten kaldırılması planlanan af kanununda süre 3 yıl daha uzatıldı..

İskansız eve doğalgaz bağlanır mı?

Bir yapının malik ve kiracılar tarafından kullanılabilinmesi için öncelikle doğalgaz, su ve elektrik gibi aboneliklerin alınması gerekiyor. Peki, iskansız eve doğalgaz bağlanır mı? İşte yanıtı..

Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı!

Eve akıllı sayaç taktırarak, elektrik tasarrufu yapmak mümkün olabiliyor. Akıllı sayaç tarifesi için ise Elektrik Dağıtım Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat edilebiliyor. Peki, Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı nasıl olur?

Boş eve 39 bin TL'lik elektrik faturası!

Doğu Anadolu bölgesinde 7 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Aras Edaş, Doğubayazıt'ta kimsenin yaşamadığı boş eve bir aylık elektirik kullanım bedeli olarak 39 bin 126 lira 40 kuruşluk fatura gönderdi.

Ağrı'da boş eve 39 bin lira elektrik faturası geldi!

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde Cahit Tan'a ait boş eve, Aras Edaş Elektrik Dağıtım şirketi tarafından 39 bin 126 lira 40 kuruşluk elektrik faturası gönderildi.

Tapusuz eve nasıl tapu alınır?

Kat mülkiyeti ve kat irtifakı, bağımsız bölümlerinden konum ve büyüklüklerine göre hesaplanan değerleri ile oranlı olarak arsa payının ortak mülkiyet esaslarına göre açıkça gösterilmesiyle kuruluyor. Peki, tapusuz eve nasıl tapu alınır?

İskanı alınmamış daireye elektrik aboneliği!

Elektrik, su ve doğalgaz gibi aboneliklerin birincil koşulları arasında yapının iskan belgesinin alınmış olması yer alıyor. İskanı alınmamış daireye elektrik aboneliği alınır mı? İskansız eve elektrik aboneliği nasıl alınır?

1 milyon liralık elektrik faturası!

Antalya’ da Osman Öztürk’ ün oturduğu, ancak üç aydır yazlıkta oldukları için kullanılmayan, sadece buzdolabının çalıştığı eve, 1 milyon 76 bin TL’ lik elektrik faturası geldi...

tapusuz eve elektrik aboneliği Haberi

tapusuz eve elektrik aboneliği

Aydın'ın büyükşehir olması, Koçarlı ilçesindeki tapusuz mahallelerde oturanların sıkıntısını arttırdı.

Tapusuz arazilerine, evlenecek çocukları için ev yaptıranlar, elektrik bağlatamıyor. Daha önceden muhtarlıklardan aldıkları senetle elektrik alabilen mahallelilerin, şimdi bu imkanı da kalmadı. Gençler, babalarının yaptırdığı evlere elektrik bağlanamadığı için evliliklerini ertelemek zorunda kalıyor.


Kızılcabölük Mahallesi'nde oturan Mehmet Ateş, Aydın büyükşehir olmadan önce muhtarlıktan, evlenecek oğlu Feyzullah Ateş için ev yapmak amacıyla arsa aldı. İnşaatı bitince elektrik bağlatmak istedi. AYDEM'e müracaat eden Ateş, evin tapusu olmadığı için abone yapılmadı. Koçarlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne imar izni için yazı yazan Ateş, tapu veya tapu yerine geçecek evrak olmadığı şeklinde olumsuz cevap aldı. Mehmet Ateş, "2013 yılında ev yaptırdık. İşleri bitti, elektrik bağlatmak istedik. AYDEM bağlamadı. Koçarlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne yazı...