23 / 07 / 2024

TapuTakas sistemiyle gayrimenkul alım-satım

TapuTakas sistemiyle gayrimenkul alım-satım

TapuTakas sistemiyle gayrimenkul alım-satımını risksiz ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayan Takasbank, aracılıktaki ağını büyütüyor.

Tapuda yeni dönem resmen başlıyor! Tapu sahipleri buna dikkat!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulmuş olan 3 boyutlu şehir modelleri yönetim bilgi sistemiyle, gayrimenkul alım satım süreçlerinde, gayrimenkulün alan büyüklüğü, cephesi, oda sayısı gibi bilgiler web ve mobil uygulamalar üzerinden vatandaşlara sunulacak.

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

Taputakas sistemiyle güvenli alım-satım!

Ev alırken vatandaşların tapuda dolandırılmaması, zarar etmemesi için Taputakas sistemi geliştirildi. Yeni uygulama, güvenli alım-satım imkanı sunuyor.

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

TapuTakas ve Gayrimenkul Fonu’ndan bir ilk!

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin kurucusu olduğu Gayrimenkul Yatırım Fonu, portföyüne gayrimenkul alırken Takasbank’ın işlettiği TapuTakas sistemini kullandı.

Takasbank, güvenli alım-satım işlemlerinde köprü olacak!

TapuTakas sistemiyle gayrimenkul alım-satımını risksiz ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayan Takasbank, aracılıktaki ağını büyütüyor.

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Bakanlık gayrimenkul alışverişi için kamu spotu hazırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gayrimenkul alışverişinde yaşanan güven problemini "Taputakas" isimli spot filmiyle ortadan kaldırmayı hedefliyor. Söz konusu film, RTÜK tarafından "kamu yararına yönelik spot film" olarak kabul edildi.

İşte TapuTakas uygulaması hakkında merak edilenler!

Gayrimenkul alım satım işlemlerini güvenli bir yapıya kavuşturan TapuTakas uygulamasını, Takasbank Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sezai Bekgöz anlattı. İşte sorularla TapuTakas uygulaması..

Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Kişinin faiz ödemeden, bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlayan Eminevim sistemi imece ve yardımlaşma usulü ile yürütülüyor. Peki Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Eskidji Gayrimenkul'e TapuTakas Uygulaması anlatıldı!

“TapuTakas” uygulaması 21 Mayıs 2015 Perşembe günü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.bölge ortaklarına tanıtıldı.

Gayrimenkul satışında tapu takas nasıl olur?

Web tabanlı 'TapuTakas'la, el değiştirecek tutar, Takasbank'ta bloke edilerek satış işlemi gerçekleşene kadar güvence altına alınıyor. Peki, gayrimenkul satışında tapu takas nasıl olur?

TapuTakas sistemiyle gayrimenkul alım-satım Haberi

TapuTakas sistemiyle gayrimenkul alım-satım

Geçtiğimiz yıl ‘TapuTakas’ ile gayrimenkul alım satımını hem alıcı hem de satıcı açısından risksiz ve güvenli bir yapıya kavuşturan Takasbank, aracılıkta yelpazeyi genişletiyor. Kolları ikinci el araç alım satımına aracılık için de sıvayan Takasbank, bankalardaki kaydi altının transferini üstlenmeye de hazırlanıyor. Bu arada kurum, çek takasını yapmaya da talip.


Takas, saklama, teminat yönetimi ve merkezi karşı taraf hizmetleri veren Takasbank’ın Genel Müdürü Mahmut Kayacık, projelerini ilk kez DÜNYA’ya anlattı. Mahmut Kayacık, hedeflerini açıklarken “Güvenli alım-satım işlemlerinde köprü olacağız” dedi.


Kayacık, Takasbank’ta oluşan bilgi birikimi ve tecrübeyi daha etkin kullanmak için çalıştıklarını anlatırken “Takasbank, sermaye piyasalarının gelişimine katkı sağlayacak her türlü proje için elini taşın altına koyacak” vurgusunu yaptı. Kayacık, “Türkiye’de Merkez Bankası’nın işlettiği EFT sistemindeki hacmin neredeyse yarısını biz yapıyoruz. Toplamda...