02 / 05 / 2024

tarbzon zağnos başvuru işlemleri 2016

tarbzon zağnos başvuru işlemleri 2016

Toplamda 73 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Trabzon projesinde daire fiyatları 107 bin 106 TL'den başlıyor. TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru dönemi bugün başladı.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 2 adet konut açık satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular bugün başladı.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde yer alan 4+1 2 adet konut kurasız olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 4+1 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi için tercih yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

TOKİ Trabzon Zağnos son başvurusu ne zaman?

Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 20 konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Trabzon Zağnos son başvurusu ne zaman?

Trabzon Zağnos TOKİ başvurusu yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Trabzon Zağnos projesinde toplamda 20 adet konut bulunuyor. Trabzon Zağnos TOKİ başvurusu yarın başlıyor...

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde yer alan 20 adet konut kurasız olarak açık satşa sunuluyor. Peki, TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlıyor?

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru dönemi bugün bitiyor!

Toplamda 73 adet daire satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Trabzon Zağnos TOKİ başvuru dönemi bugün bitiyor.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın sona eriyor!

Toplamda 73 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Trabzon Zağnos Evleri başvuruları yarın sona eriyor.

Trabzon Zağnos TOKİ son başvuru günü 30 Haziran'da!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 107 bin TL'den başlıyor. Trabzon Zağnos TOKİ son başvuru günü 30 Haziran'da...

Trabzon Zağnos'daki iş yerleri 120 ay vade ile satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 14 Temmuz 2016 tarihinde 29 ilde 190 iş yeri ve 17 konutu açık arttırma ile satışa çıkarıyor.Trabzon-Zağnos ve birçok ildeki projelerde yer alan iş yerlerinin yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satılacağı açıklandı.

tarbzon zağnos başvuru işlemleri 2016 Haberi

tarbzon zağnos başvuru işlemleri 2016

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları ödeme seçeneklerine göre yüzde 10 peşinatta 180 vade, 20 peşinatta 156 ay vade veya 25 peşinatta 120 ay vade sağlanıyor.


Aylık taksitlerin 522 TL'den başladığı TOKİ Trabzon Zağnos Evleri'nde fiyatlar 107 bin TL'den başlıyor ve 365 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Trabzon Zağnos TOKİ Konutları'nda 1+1 10 adet konut, 2+1 7 adet konut ile 4+1  56 adet konut olmak üzere toplam 73 adet konut açık satış usulü ile satışa çıkarılıyor.


TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru dönemi bugün başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Trabzon Merkez Şubesi olacaktır.


Satış duyurusu için