12 / 05 / 2024

tarihi bedesten ne olacak

tarihi bedesten ne olacak

İzmir'in Tire ilçesindeki Tarihi Bedesten gastronomi merkezine dönüştürülecek; Gülcüoğlu Çiftliği ve pazar binasının da değerini öne plana çıkartacak tasarımlar yapılacak .

Altın alacaklar dikkat! Bunları okumadan altın almayın! Gram altın ne zaman yükselecek? Gram altın kaç lira?

Birikimlerini altın alarak değerlendirmek isteyenler altın almak için doğru zaman mı?, Ne zaman altın alınmalı? sorularının yanıtlarını arıyor. Gram altında beklenen tarihi zirvenin ne zaman görüleceği de merak ediliyor. İşte gram altında son durum…

İslam Memiş dolar ve altındaki hızlı hareketlerinin gizli nedenini açıkladı! Tarihi rekorun ucu göründü

Dolar yükseliyor altın geriliyor piyasalarda neler oluyor. Dolardaki sert yükselişin ucu nereye varacak, dolar neden bu denli yükselişe geçti, tarihi rekor ne zaman kırılacak. Para piyasası uzmanı İslam Memiş piyasalardaki hareketliliğin nedenlerini ve tarihi rekorun patlayacağı zaman dilimini açıkl

İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kemalpaşa TOKİ projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. Peki İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022 ne zaman?

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut projesi başvuru tarihi 2020 ne zaman?

TOKİ 100 bin konut projesi başvuru tarihi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projelerde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konu tipleri bulunuyor.

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman?

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Honaz TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Honaz TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Sarıkamış TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Sarıkamış TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 188 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018! 

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisinde 2. taksit dönemi bugün itibari ile başladı. Peki, emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi 2018 ne zaman?

Sincan TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Sincan TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

tarihi bedesten ne olacak Haberi

tarihi bedesten ne olacak

YAŞAR Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Tire Belediyesi ile işbirliği yaparak ilçedeki dört tarihi mekanın yeniden canlandırılması için kolları sıvadı. Yaşarlı akademisyenler Yrd. Doç. Dr. Ebru Aydeniz, Yrd. Doç. Dr. İlker Kahraman, öğretim görevlileri Sergio Taddonio ve Mauricio Beltran ile öğrenciler, Tire'ye giderek Tarihi Bedesten, Ali Efe Hanı, Gülcüoğlu Çiftliği ve pazar binasını inceledi ve Belediye Başkanı Tayfur Çiçekle görüştü. 

İç mimarlık öğrencileri, Bedesten yapısının Tire'nin mutfak kültürünü tanıtan ve öğreten bir gastronomi merkezine dönüştürülmesi için çalışırken, mimarlık öğrencileri ise diğer 3 binanın yaşatılması için çağdaş yaklaşımlar geliştirecek. Öğrenciler projelerini, Tire el sanatları, kültür ve gelenekleriyle destekleyip bu mekanların "yaşayan mekanlar" haline gelmesi için tasarımlar yapacak. 


MİRAS KORUNACAK

Mimarlık Fakültesi 'Tarihi Yapıların Yenilenmesi ve Yeniden Işlevlend irilmesi' başlıklı bir konferans da düzenledi. Konferansta konuşan...