05 / 05 / 2024

tarihi Kumru Merkez Cami restore

tarihi Kumru Merkez Cami restore

Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan ve 1890’lı yıllarda inşa edilen Merkez Cami, Kumru Belediyesi tarafından restore ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 250 bin TL’ye ihalesi yapılan caminin restorasyon çalışmaları yakın zamanda başlayacak..

46 bin deprem konutu için kura çekiliş tarihi belli oldu!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan 46 bin deprem konutunun kura çekiliş tarihi resmen belli oldu.

Ok yaydan çıkacak altını olanlar beklesin! Güvenli liman rekor üstüne rekor kıracak: Altın kahini o tarihi işaret etti!

ABD Merkez Bankası'nın politika faizi kararından sonra altın fiyatları yeniden şekilleniyor. Bu kapsamda Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyararak o tarihi işaret etti. İşte detaylar...

Dolar/TL tarihi zirveye yakın seyrediyor! Dolar bugün ne kadar? 1 dolar kaç TL?

Dolar/TL, Merkez Bankası’nın (TCMB) politika faizini beklentilerin altında artışla yüzde 17,5’e yükselterek sıkılaştırmanın kademeli sürdürüleceği mesajından sonra tarihi zirvelere yakın yatay seyrediyor.

Son dakika! Faiz kararını değerlendiren İslam Memiş gram altının 2 bin TL olacağı tarihi de açıklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) aldığı faiz kararını değerlendiren İslam Memiş, gram altının 2 bin TL olacağı tarihi de açıklandı. İşte detaylar...

Gram altın tarihi rekorunu kırdı: 1.550 lirayı aştı!

Gram altın bugün yüzde 1,4 artışla tarihi rekorunu kırdı ve 1.550 lirayı aştı. Merkez Bankası faiz kararından sonra gram altın 100 TL'yi aştı.

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Merkez rezervlerinde şok eden hadise! Seçimden önce 9 milyar doları gördü

Merkez Bankası'nın rezervleri 14 Mayıs Genel Seçimlerinden önceki hafta 9 milyar dolarlık tarihi bir gerileme meydana geldi. Swap hariç kesin rezerv -57,8 milyar dolarla en aşağılara gelirken, kasadan altın satışı da devam etti.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

Türkiye Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantısının yapılacağı gün merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

İçişleri Bakanlığı 28 ilde rekor sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 15 Nisan!

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 28 ilde 335 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Adaylarda aranan koşullar ve kadro bilgisi de belli oldu. Peki, başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte ilana ilişkin tüm merak edilenler...

Euro 8 gün sonra bu kadar olacak! Bu tarihi not alın! Görmeyen, duymayan kalmasın! Elinde euro olanlar hemen baksın

Piyasalar Avrupa Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Kararın hemen ardından euro/TL kurunun yönü tamamen belli olacak. Peki euro ne kadar olacak? Euro 8 gün sonra bu kadar olacak! Bu tarihi not alın! Görmeyen, duymayan kalmasın! Elinde euro olanlar hemen baksın...

Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Avrupa Merkez Bankası tarihi resmen açıkladı! Euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), euronun yönünü belirleyecek olan kiritik gelişmenin tarihini resmen açıkladı. Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Euro böyle olacak!

Son dakika... Avrupa Merkez Bankası faiz artırmaya devam edecek! 

Avrupa Merkez Başkanı Başkanı Christine Lagarde, art arda tarihi üçüncü faiz artırımının ardından Avro Bölgesi'nde resesyon olasılığının yükselmiş olsa bile enflasyonla mücadele için faiz oranlarını artırmaya devam edeceklerini açıkladı.

Sterlin dibi görünce, İngiltere Merkez Bankası'dan flaş açıklama gecikmedi!

İngilterre'de enflasyon 40 yılın zirvesine yerleşti. Sterlin dibin de dibini gördü. Sterlin'de tarihi çöküşün yaşanması ile İngiltere Merkez Bankası'dan açıklama geldi.

tarihi Kumru Merkez Cami restore Haberi

tarihi Kumru Merkez Cami restore

Ordu’nun Kumru ilçesinde bulunan ve 1890’lı yıllarda inşa edilen Merkez Cami, Kumru Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nce korumaya alınan eserler statüsünde olan Merkez Cami’nin yıpranması üzerine harekete geçen Kumru Belediyesi, caminin restorasyonu için kolları sıvadı. Geçen günlerde 250 bin TL’ye ihalesi yapılan caminin restorasyon çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı bildirildi.

Bahçesinde eski Osmanlı mezarlığının da bulunduğu tarihi caminin restore edilerek tarihi kimliğine kavuşacak olması Kumruluları...