21 / 05 / 2024

Tarık Cengiz özgeçmiş

Tarık Cengiz özgeçmiş

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz kimdir? Tarık Cengiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz'in biyografisi...

Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi? DDM'den son dakika açıklaması!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) akaryakıt fiyatları 3 haneli olacak iddialarına yanıt verdi. Peki Akaryakıt fiyatları 3 haneli mi olacak? Benzin ve motorine büyük zam gelecek mi?

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

Siemens 13 kişilik iQ300 Solo Bulaşık Makinesi 10 bin 120 TL! Özellikleri neler? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens 13 kişilik iQ300 Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi sayesinde farklı programlarla bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor. 

LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi ve sahip olduğu farklı yıkama programları ile hijyenik bulaşıklar ortaya koyar.

İstanbul'da 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da yaşanabilecek bir olası deprem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İstanbul çevresinde 1 yılda 2 tane 7'den büyük deprem olabilir mi? Uzmandan şok açıklama! Deprem en az 7.2 şiddetinde...

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Taştan tarafından kuruldu.

Yatırımcı borsadan çıkış eğiliminde mi? Dövizde atak yaşanacak mı?

Merkez Bankası bankalara TL mevduatta vadenin uzaması durumunda zorunlu karşılıkların sıfırlanması kararını açıkladı. Bu kararın bankaların mevduat faizlerini yükseltmesi beklenirken, borsaya yönelen yatırımcının ise panikle çıkış eğiliminde olduğu kaydedildi.

Xiaomi Mi 11T Pro'ya çılgın indirim! Hemen koşun stoklar tükenmeden yetişin! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi 11T Pro, Türkiye'nin en popüler  e-ticaret sitelerinden biri olan N11'den büyük indirim aldı. İşte 21 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Xiaomi Mi 11T Pro'ya dev indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen teknoloji marketlerinden biri olan MediaMarkt, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cep telefonları arasında anılan Xiaomi Mi 11T Pro'ya dev bir indirim yaptı. İşte 16 Aralık 2022 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Tarık Cengiz özgeçmiş Haberi

Tarık Cengiz özgeçmiş

Tarık Cengiz kimdir?

Tarık Cengiz, 30 Nisan 1963 yılında Samsun da doğdu. İlk, Orta, Lise tahsilini Ankara da tamamladı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. 


İş hayatına Akbank Teftiş Kurulunda Müfettiş olarak başladı. Sonra sırasıyla, Vakıfbank Menkul Kıymetler Merkezinde Fon Sorumlusu ve Bayındır Menkul Kıymetler A.Ş. de Müdürlük yaptı. 1999 yılında DSP Samsun Milletvekili olarak TBMM’ne girdi. Mecliste, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliği ve AGİT Türk Grubu Üyeliği yaptı. 


Ayvacık, Terme, Salıpazarı, Çarşamba, Tekkeköy, Ondokuzmayıs, Bafra, Alaçam, Yakakent, Kavak, Havza, Asarcık, Ladik, Vezirköprü ve Samsun Merkez köylerinde sayısız yol, okul su ve kanalizasyon projelerini programa aldırtıp tamamlattı. 12 Yıl Samsunspor’da yöneticilik yaptı. 


7 yıl (Üç dönem) Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı yaptı. Avrupa Hentbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanlığı ve Avrupa Hentbol Federasyonu Yönetim...