28 / 08 / 2024

Tarık Duman müteaahhit açıklaması

Tarık Duman müteaahhit açıklaması

Kocaeli'deki şehir plancılarından Tarık Duman, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak atılan adımları ve yaşanan süreçteki sorunları anlattı. Duman, yüksek katlı projelere izin verilmesi gerektiğini söyledi

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

TMO 28 Ağustos'tan itibaren fındık alımına başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, fındık alımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 21 Ağustos tarihi itibarıyla Toprak Mahsulleri Ofisi alım yerlerini açmış olacağını ve 28 Ağustos 2023 tarihinde itibaren de alıma başlanmış olacağını kaydetti.

Sel felaketi tarımda hesapları değiştirdi! Çiftçilerin kredileri ve fındık alım fiyatı ne olacak? Bakan tek tek açıkladı

Batı Karadeniz'deki aşırı yağışlar tarım arazilerinde büyük bir hasar yaratırken, Bakan Yumaklı, çiftçilerin Tarım Kredi ve Ziraat Bankası kredileri ile ilgili açıklama yaptı. Bölgede fındık alım fiyatlarının ne olacağı da merak konusu. İşte ayrıntılar...

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

Çiftçiler dikkat! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tarımsal destek müjdesi! Ödemeler ne zaman yatacak?

Çiftçiler dikkat… Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tarımsal destek müjdesi geldi. Peki 24 milyon 660 bin liralık tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Hobi bahçeleri yıkılacak mı?

Tarım arazilerinin hobi bahçeleri gibi uygulamalarla bölünmelerinin engellenmesi, sahipli arazilerde izinsiz ağaç kesimiyle ilgili cezaların artırıldı. Kanun teklifi TBMM'de yasalaştı. Peki hobi bahçeleri yıkılacak mı? İşte hobi bahçeleri kanunu...

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Tarık Gürdil, Kiler GYO'dan istifa etti!

Kiler GYO'nun KAP'ta yaptığı açıklamaya göre, Genel Müdürü Tarık Gürdil görevinden istifa etti. 

Trabzon'a Taşkın Müzesi kurulacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, taşkın olaylarına dikkati çekmek ve halkı bilinçlendirmek için dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan Taşkın Müzesi'ni Trabzon'da inşa edeceklerini söyledi.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi hizmet binası olacak!

İstanbul’da Beyoğlu Tünel’deki Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin bulunduğu parsel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne devredildi. 24 yıllık merkez hizmet binası olarak kullanılacak.

Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesinin, Zile ve çevresinin sulanmasında, tarımın gelişmesinde büyük rol oynayacağını söyledi.

Buca Tarık Akan Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

İzmir'in Buca İlçesi'nde, üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayacak 'Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi', açılış töreniyle kapılarını açmak için gün sayıyor.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Tarık Duman müteaahhit açıklaması Haberi

Tarık Duman müteaahhit açıklaması


 Kocaeli'deki şehir plancılarından Tarık Duman, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak atılan adımları ve yaşanan süreçteki sorunları anlattı. Duman, yüksek katlı projelere izin verilmesi gerektiğini söyledi " Şehir Planlamacısı Tarık Duman, Kocaeli'de şehir planlaması açısından problemler yaşandığını söyledi. İzmit'in geçmişinden beri çarpık kentleşme kurbanı olduğunu savunan Duman, kentin çarpık yapılaşmanın yaşandığı bir kent haline geldiğini ifade etti. 

Planlamaların uygulamaya geçmesi için kentsel dönüşümün gerektiğini belirten Tarık Duman, "Çarpık yapılaşma yoksul insanların yaşadığı bölgelerde görülüyor. 

Müteahhitler ve halk kentsel dönüşüm konusunda fikir ayrılığı yaşıyor. Bu konuda devlet eliyle bir çalışma yapılması gerekiyor. Eğer kentsel dönüşümü yapılabilir hale getirirlerse, imar planlarıyla ilgili daha fazla haklar tanınırsa İzmit değişir. 

Planlama yapılırken kentsel dönüşüme de yönlendirmek gerekiyor" dedi. 

"Türkiye'de bölge farklılıkları var. Doğu Anadolu ile Marmara'da aynı Kentsel...