28 / 04 / 2024

Tarık El-Haykani ırak yeniden inia

Tarık El-Haykani ırak yeniden inia

Menderes Hükümeti'nin Sağlık Bakanı Lütfi Kırdar'ın milyarder yeğeni Nemir Kırdar'ın şirketi Investcorp, yeni firma arayışında. Investcorp'un başkanı Al-Shroogi, "Türkiye'ye 500 milyon dolar yatırdık. Sırada gıda, eğitim ve sağlık var" dedi

Kiracı ölürse ne olur, kiracılık hakkı kime geçer?

Avukat Tarık Çakmak, X sosyal medya hesabından kiracının ölmesi durumunda haklarının kime geçeceğini maddeler halinde açıkladı. Peki kiracı ölürse ne olur, kiracılık hakkı kime geçer?

Ev sahiplerine bir kötü haber daha: Bu borcu ödemezseniz tahliye talep edemezsiniz!

Avukat Tarık Çakmak aidat borcu nedeniyle tahliye ile ilgili olarak bir paylaşım yaparak, kiraya verenin dava açmadan önce mevcut aidat borcunu ödemesi gerektiğini belirtti.

İhtiyaç nedeniyle tahliye edilen evi sonradan kiraya veren ev sahibi 3 yıllık tazminat ödemeli!

Barınma krizi gündemden düşmüyor. Avukat Tarık Çakmak, X sosyal medya hesabından 2-3 ev alanlara vergi düzenlemesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Tarık Çakmak'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

Market market ucuz et arayışına paydos! Bakanlık el attı! Kıyma artık 89 TL!

Et fiyatları yılbaşından bu yana çok yükseldi. Artan et fiyatları sofralardan silinme aşamasına geldi. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. İşte detaylar!

Tarık El-Haykani ırak yeniden inia Haberi

Tarık El-Haykani ırak yeniden inia

Adnan Menderes Hükümeti'nin Sağlık Bakanı Lütfi Kırdar'ın yeğeni olan, 27 Mayıs ihtilalinden sonra Türkiye'den ayrılan Nemir Kırdar, yatırımlarını artıracak. Kırdar'ın fonu Investcorp, gıda, sağlık ve eğitimde yeni firmalara odaklanacak. 40 milyar dolardan fazla satın alma işlemi gerçekleştirdiklerini dile getiren Bahreyn merkezli Investcorp'un Körfez Başkanı Mohammed Al-Shroogi, 10'uncu Türk-Arap Ekonomi Forumu sonrasında SABAH'a yeni yatırımlar hakkında bilgi verdi. Türkiye'de 4 farklı sektördeki ortaklıklarının sürdüğünü dile getiren Al-Shroogi, "Tiryaki Agro, Damat, Namet ve Arvento'yla işbirliğimiz sürüyor. Yeni firmalara bakıyoruz" dedi. 


500 MİLYON DOLAR YATIRDIK 

Türkiye'nin yatırımcıları davet eden politikalar sunduğunu dile getiren Al-Shroogi, "Yerel mevzuat yatırımcı için çok olumlu. Şu ana kadar 4 şirkete 500 milyon dolar yatırdık. Bu şirketlerin toplam cirosu 5 milyar dolar" diye konuştu. Daha önce ünlü marka Gucci'nin Investcorp...