05 / 05 / 2024

tarım arazilerine inşaat izni

tarım arazilerine inşaat izni

Türkiye'nin çok acil tarım ve teknolojide ciddi çalışmalar yapması gerektiğinin altını çizen Cem Seymen; BM raporuna göre dünyada 10 yıl sonra gıda krizi çıkacağını, Türkiye'deki tarım alanlarının imara açılmasının ölümcül hata olduğunu söyledi.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

İnşaat mühendislerinden maaş isyanı!

İnşaat sektöründeki zam tartışmaları hız kesmeden devam ederken, inşaat mühendislerinden de maaş isyanı geldi. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan inşaat mühendisleri "Sokak arası bakkal yada kahve dükkanı işletesim var." ifadelerini kullandı. 

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Müteahhitlerden inşaat sektörü için karbon emisyonu uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren,  8 Kasım Dünya Şehircilik Günü'ne ve müteahhitlik sektöründeki çalışmalara dair değerlendirmede bulundu.  Eren, binalar ve inşaat-yapım süreçlerinin küresel karbon emisyonunun yüzde 40'ını oluşturduğunu belirtti.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

tarım arazilerine inşaat izni Haberi

tarım arazilerine inşaat izni

Türkiye'nin çok acil tarım ve teknolojide ciddi çalışmalar yapması gerektiğinin altını çizen Cem Seymen; BM raporuna göre dünyada 10 yıl sonra gıda krizi çıkacağını,  Türkiye'deki tarım alanlarının imara açılmasının ölümcül hata olduğunu söyledi.  

Akra Barut Otel'de gerçekleştirilen ANSİAD Olağan Toplantısı'na; MÜSİAD Başkanı Osman Kurt, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve İthalat ve İhracatçılar Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Cahit Kaya,  Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır da katıldı. 

GIDA KRİZİ ÇIKACAK 

Televizyon programlarında sürekli  tarım üretimini, büyümeyi ve kalkınma konularını ele aldığını söyleyen başarılı programcı Seymen,  Türkiye'nin tarım karnesini dış ülkelerin tarım karnesi ile karşılaştırdı.  Küresel ısınma ile birlikte tüm dünyanın gıda sıkıntısı ile baş başa kalacağına vurgu yapan Cem Seymen, gelişmiş ülkelerin gıda krizine karşı tarım bilimine...