04 / 10 / 2024

tarım arazisinde yeni yöntem

tarım arazisinde yeni yöntem

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 32.5 milyon tarım arazisini internete aktardı. Vatandaşlar arazinin özelliklerini web üzerinden sorgulayabilecek. Sisteme e-devlet üzerinden on-line olarak ulaşılabilecek.

Çiftçilere müjde! Tarım Kredi'den gübre, ilaç, tohumda yeni kampanya geldi: 3 ayı faizsiz, 12 ay vadeli satış yapılacak!

Tarım Kredi, 21 Eylül- 31 Ekim 2024 tarihleri arasında, gübre, ilaç ve tohumda geçerli olacak 3 Ay Faizsiz Tarımsal Girdi Satış Kampanyası'nı başlatıyor. İşte çiftçileri ilgilendiren o son dakika müjdesi. 

Tarım Kredi'ye cep telefonu ve tablet geliyor! Tarım Kredi'de cep telefonundan tablete kadar yeni indirimler başladı...

Tarım Kredi Marketlerde dün başlayan yeni indirim fırsatları sizleri bekliyor. Tarım Kredi bu sefer cep telefonundan tablete tost makinesinden çarşafa kadar onlarca üründe kampanya fırsatı var. Tarım Kredi Marketlerde 18 Eylül 2024 tarihinde başlayan indirimli ürünlerin listesi neler?

Devlet, iki sene üst üste ekilmeyen tarım arazilerini kiraya verecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeye göre, iki sene boyunca ekilmeyen tarım arazilerinin tarımsal amaçlı kullanım için kiralanması mümkün duruma getirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Tapu sahiplerine 15 gün süre...

Tarım ve Orman Bakanlığı, tapu sahipleri için yeni bir düzenlemeyi devreye soktuğunu kaydetti. Tüm tapu sahiplerinin, 15 gün içinde belirli bir belgeyi temin etmeleri gerekecek.

Tarım Kredi Kooperatif Market 13-26 Temmuz 2024 indirim kataloğunu paylaştı!

Tarım Kredi Kooperatif Market Temmuz ayı indirimleri sürüyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 13-26 Temmuz 2024 yeni indirimli ürünler listesi yayımlandı. Tarım Kredi Marketlerde onlarca ürün indirimli fiyatları ile raflarda yerlerini alıyor. 

Tarım Kredi Market'te bugün yeni indirimler var! Tarım Kredi'de 18-20 Mayıs'ta indirimi ürünler var...

Tarım Kredi Market 18-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeni indirimlerini açıkladı. Tarım Kredi Market yüzde 50 indirim kampanyasına ek olarak hafta sonuna özel yeni bir kampanya başlattığı açıklandı. Tarım Kredi Market hafta sonu indirimleri.

Tarım Kredi Market'te yeni indirimler var! Tarım Kredi'de birçok üründe indirim fırsatları sizleri bekliyor...

Tarım Kredi Market indirimleri her hafta devam ediyor. Buna göre, yeni indirimlerini açıklayan Tarım Kredi Market hafta sonuna özel kampanyalar var.

Tarım Kredi Market 20 Nisan 2024 yeni aktüel kataloğu! Peynir, zeytin, kıyma, mercimek ve salçada dev indirim!

Türkiye’nin pek çok şehrinde şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatif Market, merakla beklenen 20 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğunu yayımladı. Buna göre, 20 Nisan tarihinden itibaren pek çok ürün indirimli şekilde satılacak. Peki, hangi ürünler ne kadar? İşte detaylar…

Tarım Kredi 7-14 Ocak fiyat listesi! Kooperatif marketlerinden 1 alana 2. ürün yüzde 50 indirim kampanyası! 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, vatandaşların ekonomik alışveriş yapabilmesi için yeni senenin ilk haftasına özel indirimler ile karşımıza çıkıyor. İşte kampanya ve haberin detayları...

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu. İşte o son dakika ödemeleri ile ilgili detaylar...

Tarım Bakanlığı adım attı! Üretimi planlamak için yeni bir komite oluşturuluyor

Tarım Bakanlığı, tarımsal üretimin daha planlı ve düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yeni bir kurul oluşturma kararı aldı. Tarımsal Üretimin Planlanması Kurulu'nun kurulması yönünde yapılan bu düzenleme, tarım sektöründe önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 

Tarım Kredi bu hafta indirimin dibine vurdu! Yeni fiyatlarla adeta meydan okuyor! Yumurta, peynir, soğan, süt, yoğurt...

Tarım Kredi Kooperatifleri indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirimler eylül ayının ikinci haftasına kadar geçerli olacak. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Tarım Kredi'den bomba indirim! Yeni ayda zeytin 64, kağıt havlu 46, yumurta 39 TL'ye düştü! Hemen dip fiyatlara bakın!

Tarım Kredi'de 1-17 Eylül tarihleri arasındaki indirimli ürünler tek tek açıklandı. Yeni aya özel indirimler de çocuklara özel ürünler de dikkatleri çekti. İşte Tarım Kredi indirimli 1-17 Eylül 2023 fiyat listesi...

tarım arazisinde yeni yöntem Haberi

tarım arazisinde yeni yöntem

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, tarım bilgi sistemini hazırladı. 32.5 milyon tarım arazisi sayısallaştı. Sisteme giren vatandaş arazi satın almak istediğinde o arazinin üzerine imar izni olup olmadığını, yoksa hangi tarım ürünlerini yetiştirirse destek alabileceğini parsel numarasından sorgulayabilecek. Sistem, önümüzdeki günlerde E-devlet üzerinden on-line devreye girecek.


ARAZİLERİN TARIM DIŞINA ÇIKMASI ENGELLENİYOR

5403 sayılı toprak koruma ve arazi kullanımı kanunu tarım arazilerini koruyor. Yasa, verimli arazilerin tarım dışına çıkarılmasını engelliyor. Ancak zorunlu durumlarda kamu yararı gerektiren durumlarda arazi üzerinde imara izin verilebiliyor. Bir vatandaş, sahip olduğu arazi üzerinde konut, petrol istasyonu, fabrika gibi yatırımlar yapmak istediğinde bugüne kadar uzun bir bürokratik işlemden geçiyordu. Arazisi üzerinde yatırım yapmak isteyen vatandaş önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bir dilekçe veriyor ve izin istiyordu. Bakanlık...