04 / 05 / 2024

Tarkan arnavutköy ev

Tarkan arnavutköy ev

Yeni ev yeni hayat... Megastar; Selenium Country’den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı. Tarkan geçtiğimiz ay evlendiği Pınar Dilek’le Kemerburgaz’da satın aldığı daireye yerleşti.

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. İstanbul'da yaşayan, ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu proje kura aşamasında. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuraların ardından belli olacak. İşte detaylar...

Linet Arnavutköy'den ev kiraladı!

Bir süredir ev arayışında olan şarkıcı Linet aradığı evi Arnavutköy'de buldu.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Arnavutköy mega projelerle gelişti!

Arnavutköy'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mega projelere ev sahipliği yapan ilçeye 415 trilyon liralık 82 yatırımı kazandırdıklarını kaydetti.

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Arnavutköy Belediyesi'nden Aksakal ailesine yeni ev!

Arnavutköy’de heyelan nedeniyle toprak altında kalan aileye, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yardım elini uzattı

Buğra Gülsoy Arnavutköy’de 3 bin 500 liraya ev kiraladı!

Kirasına yapılan zam, Buğra Gülsoy’a ev değiştirtti. Buğra Gülsoy Arnavutköy’de 3 bin 500 liraya yeni ev kiraladı.

Ayşegül Tecimer ve Mete Deniz çifti Arnavutköy'den ev aldı!

Tatillerde geçen eşi Mimar Mete Deniz ile İstanbul ve Bodrum'a gelen Ayşegül Tecimer'in 2 ay önce Arnavutköy'de lüks bir daire aldığı ortaya çıktı.

Arnavutköy'de arsa yatırımları kazandırıyor!

Üçüncü havalananına, üçüncü köprü ve bağlantı yolları gibi birçok önemli yatırıma ev sahipliği yapan Arnavutköy’de arsa fiyatları, birkaç yıl içinde 10 kat artış gösterdi.

TOKİ ve müteahhitler rotasını Arnavutköy ile Çatalca’ya çevirdi!

TOKİ ve müteahhitler gözünü Arnavutköy ve Çatalca’ya çevirdi. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde İstanbul’da yeni alanların açılması ve metrekaresi 2 bin 500 liraya ev satılması planlanıyor

Hande Subaşı Bebek ve Arnavutköy civarında ev arıyor!

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı. ikili ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı.

Tarkan arnavutköy ev Haberi

Tarkan arnavutköy ev

Evlendikten sonra yeni bir düzen kurmak isteyen Tarkan, eşi Pınar Dilek’le Kemerburgaz’a taşındı. Tarabya’daki villasının yanı sıra Riva’da çiftliği olduğu bilinen Megastar; Selenium Country’den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı. 


Geçtiğimiz ay Tarabya’daki villasında nikah masasına oturan bir hafta sonra da Köln’de düğün yapan Tarkan, İstanbul’a döndüğünde eşiyle yeni evine yerleşti.


‘Ahde Vefa’yı çıkardıktan sonra pop albümü çalışmalarını hızlandıran şarkıcı daireyi Köln’deki düğünden önce satın aldı. Mobilyaları ise eşinin kendi zevkine göre seçtiği öğrenildi.


Milliyet 




Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


PINAR Dilek'le dünya evine giren Tarkan, Tarabya'daki villasında nikah kıymış, kısa süre sonra da Köln'de bir düğün gerçekleştirmişti. Şimdilerde yeni bir albüm hazırlığında olan ve balayım erteleyen çiftin yeni oturacağı yer Kemerburgaz'da olacak. Tarkan'ın daireyi Köln'deki düğünden önce satın aldığı, mobilyaları...