04 / 05 / 2024

Tarkan Kadooğlu seçim sonuçları

Tarkan Kadooğlu seçim sonuçları

HDP’nin yüzde 10 barajını aşarak dördüncü parti olarak Meclis’e girecek olması Güneydoğulu işadamları arasında sevinçle karşılandı. Barış sürecinin devam etmesi gerektiğini vurgulayan işadamları, siyasette yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Borsada seçim sonrası hareketler: Bu son hafta rallisi mi?

Mehmet Aşçıoğlu, yerli ve yabancı yatırımcıların seçim sonrası yatırım perspektiflerini analiz ediyor ve hangi sektörlerin şanslı göründüğü konusunda görüşlerini paylaşıyor. İşte ayrıntılar...

Mithat Yenigün'den seçim açıklaması!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yenigün, "Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyoruz" dedi...

Seçim neticesinde milletimiz kazanmış, Türkiye kazanmıştır! 

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep’in 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Celep, "Güçlenen Türkiye’ye de biz de yerimizi almayı hedefliyoruz" dedi...

Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçları değerlendirmesi!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan'dan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Erdoğan, "Yönetim sistemimizin ülkemizin refahının artırılmasına ve huzur ortamının sağlanmasına vesile olmasını diliyoruz" dedi...

Seçim bitti, gözler ekonomi vaatlerine döndü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferinin ardından gözler ekonomiye çevrildi. 3. havalimanının açılacağı yeni dönemde Kanal İstanbul'a start verilecek...

24 Haziran seçim sonuçları emlak piyasasına nasıl yansır?

Türkiye bir seçim daha sonuçlandırdı. Türkiye tercihini "siyasal istikrar"dan yana kullandı. Demokrasiye inanıyorsak seçim sonuçlarına yani halkın tercihine saygı göstermeliyiz. Tebernüş Kireçci 24 Haziran seçim sonuçları emlak piyasasına yansımasını kaleme aldı.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Müteahhitler seçim öncesi sektör için somut adımlar bekliyor!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün sorunlarına seçim öncesi somut adımlar beklediklerini açıkladı. 

CHP'nin seçim vaatleri! Kira stopajı kalkacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimleri için seçim bildirgesini açıkladı. İşte CHP'nin seçim vaatleri;

Erken seçim Kanal İstanbul'u nasıl etkileyecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tarihini açıkladı. Seçimler 24 Haziran'da yapılacak. Peki mega projeler erken seçimden nasıl etkilenecek?

Gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

KONUTDER Başkanı Elmas, GYODER Başkanı Yetgin ve TMB Başkanı Yenigün erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

Altan Elmas'tan erken seçim yorumu!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, erken seçim kararını değerlendirdi. Elmas, "Belirsizliği ortan kaldıracağı için erken seçim son derece yerinde bir karar. Ülkemize, milletimize hayırlı olacağına inanıyoruz" dedi.

Tarkan Kadooğlu seçim sonuçları Haberi

Tarkan Kadooğlu seçim sonuçları

HDP’nin yüzde 10 barajını aşarak dördüncü parti olarak Meclis’e girecek olması 

Güneydoğulu işadamları arasında sevinçle karşılandı. Barış sürecinin devam etmesi gerektiğini vurgulayan işadamları, siyasette yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.


Herkesin, barış, huzur, iş ve aş beklentisinde olduğunu kaydeden iş dünyası temsilcileri, seçim sonuçlarının ekonomi açısından da olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti.


Tarkan Kadooğlu - TÜRKONFED Başkanı


‘Barış sürecinin devamını diliyorum’

“HDP’nin barajı aşması ülke için önem taşıyor. Herkes için hayırlısı olsun. Demokrasiye inanıyorsak, bu karara da güvenmek lazım. Milletin istediğini herkesin kabul etmesi gerek. Bundan sonra barış sürecinin devam etmesini diliyorum. Artık bu işlerin tamamen mecliste çözülüp neticeye varılması gerekir.”


Ahmet Sayar - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı



‘Siyasette yeni bir dönem açıldı’

“Türkiye’nin genel siyaseti açısından yeni bir sayfa, yeni bir dönem açıldı....