17 / 05 / 2024

tarlabaşı taksim çıkışı

tarlabaşı taksim çıkışı

Taksim Meydanı'na Tarlabaşı Bulvarı üzerinden çıkış, 25 Ocak'tan itibaren 20 gün süreyle ulaşıma kapatılacak.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 270 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Oğuz tarafından açıldı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Taksim Camii minaresinin külah bölümü yerleştirildi!

Taksim Meydanı'nda inşaat çalışamları hızla devam eden Taksim Camii'nde her gün bitime bir adım daha yaklaşılıyor. Bugün ilk minarenin külah bölümü yerine yerleştirildi.

Taksim Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghalep Tello tarafından kuruldu.

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Çalık Taksim 360 güncel ödeme planı!

Çalık Taksim 360 güncel ödeme planı kapsamında projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. 2019 yılının sonunda teslim edilecek proje karma konsepte sahip...

Taksim 360’ta ilk teslimler Aralık'ta başlıyor!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360'da ofis bölümlerinin ilk teslimleri Aralık’ta başlıyor. Taksim 360'ın ofis ve rezidans bölümlerine kişiye özel hazırlanan ödeme planları ile sahip olmak mümkün...

Taksim 360 Tarlabaşı ev fiyatları 2017!

Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Taksim 360 Tarlabaşı projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. İşte Taksim 360 Tarlabaşı ev fiyatları 2017...

Taksim 360 daire ve ofis fiyatları!

Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'da inşa ediliyor. Taksim 360 daire ve ofis fiyatları ne kadar?

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi!

Çalık Taksim 360 Projesi fiyat listesi minimum 333 bin dolardan başlıyor. Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla İstanbul Taksim'de inşa ediliyor...

tarlabaşı taksim çıkışı Haberi

tarlabaşı taksim çıkışı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yazılı açıklamasına göre, Taksim Meydanı'ndaki çalışmalar nedeniyle halen Tarlabaşı Bulvarı'ndan Taksim'e çıkış tek şeritli yoldan sağlanıyor.


Açık olan bu şerit üzerinde yapılacak imalat çalışmaları sebebiyle, Taksim Meydanı'na Tarlabaşı Bulvarı üzerinden çıkış, 25 Ocak 2013 Cuma gecesinden itibaren 15 Şubat 2013'e kadar kapalı olacak.  Taksim Meydanı'na gidecek sürücülerin Dolmabahçe-Gümüşsuyu veya Şişhane-Dolapdere Harbiye güzergahlarını kullanmaları istendi.


Yayaların Taksim Meydanı'na erişimlerinde ise herhangi bir değişiklik olmayacak. Vatandaşların çalışmalardan en az seviyede etkilenmesi için söz konusu kesimdeki çalışmalar, okulların tatil olduğu 25 Ocak 2013 Cuma gecesi başlayacak ve 20 gün içinde tamamlanacak.


20 günün sonunda Taksim'e çıkış, proje imalatının bitimine kadar Tarlabaşı Bulvarı üzerinden tek şerit olarak verilecek. Taksim Meydanı'nda trafiğin yer altına alınması inşaatının Haziran ayına kadar tamamlanması...