05 / 05 / 2024

Tarsus cumhuriyet konutları ne zaman teslim edilecek

Tarsus cumhuriyet konutları ne zaman teslim edilecek

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Tarsus İmar'ın toplu konutları için kat kurası çekildi!

Mersin’de Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından yapımına başlanan, toplu konutların kat kurası, noter huzurunda çekildi.

TOKİ Elazığ Cumhuriyet Mahallesi başvuruları 7 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvurular 7 Ekim 2019 tarihinde başlıyor.

Mersin Tarsus kura çekilişi ne zaman?

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar için kura çekilişi başladı. Peki Mersin Tarsus kura çekilişi ne zaman?

Tarsus Belediye Konutları'na yoğun ilgi!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından inşa edilecek 472 konutluk toplu konut projesi başvurularına, ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tarsus Belediyesi’nden 472 konutluk proje!

Mersin'in Tarsus ilçesinden ‘Tarsus’ta Ev’lenmeyen Kalmayacak' sloganıyla 472 konutluk Belediye Konutları projesinin tanıtımı yapıldı. 

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Mersin Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ev!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şehit aileleriyle belediye tarafından verilecek konutlar için biraraya geldi. Can, “Şehit ailelerimiz, kura sonunda hiçbir masraf etmeden, tapularını ve anahtarlarını alıp evlerine oturacaklar” dedi.

B. Köksal: Dinar'a yapılacak toki konutlarında vatandaş mağdur edilmeyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Dinar'da yapılacağı belirtilen TOKİ Konutları'nda vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.

İzmit Akarca Konutları'nda oturanlar yurt yapımına karşı çıktı!

İzmit'in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Yuvam Akarca Konutları son günlerde belediyeye adeta isyan ediyor.

Tarsus cumhuriyet konutları ne zaman teslim edilecek Haberi

Tarsus cumhuriyet konutları ne zaman teslim edilecek

Mersin'in Tarsus ilçesinde devam eden toplu konut inşaatı ile ilgili son durum hakkında bilgi vermek için arsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, hak sahipleriyle bir araya geldi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından inşaatına devam edilen inşaat hakkında bilgi veren Bozdoğan, "Hak sahiplerini de belediyemizi de zarara uğratmak istemem. Aranızda oluşturulacak komisyonla sizlerin destekçisi olacağım. Toplu konut yapımında tek kuruş kârımız bile yok" dedi.


Son zamanlarda toplu konut projesi üzerinden sosyal medya üzerinden eleştiri alan Başkan Bozdoğan, toplu konut hak sahipleriyle belediye tesislerinde bir araya geldi. Burada konuşma yapan Başkan Bozdoğan toplu konut projesiyle ilgili olarak verdiği bilgide, "8 Nisan 2019’da mazbatayı aldım göreve başladım. Cumhuriyet Konutları'yla ilgili bilgi almak üzere inşaat alanına gittiğimde 9 bloktan...