16 / 05 / 2024

Tarsus Fahrettinpaşa Okulu

Tarsus Fahrettinpaşa Okulu

Tarsus’ta 22-23 Aralık tarihlerinde terör örgütü yandaşları tarafından yakılan Fahrettin Paşa ilk ve orta okulunda onarım çalışmalarına başlandı.

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Cansuyu Derneği, Kamerunlu öğrenciler için Abdulhamid Han Okulu'nu açtı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Türkiye'den toplanan bağışlarla Kamerun'un Garoua kentinde inşa edilen Abdulhamid Han Okulu, törenle hizmete açıldı

TMSF, Çukurova Tarsus Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'ye ait Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

AKP Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokul'unun TOKİ tarafından yenileneceğini açıkladı...

Bosna Hersek'te Balkan Gençlik Okulu açıldı!

Bosna Hersek Saraybosna'da, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YTB) desteğiyle gerçekleştirilen "Balkan Gençlik Okulu" projesi açıldı. 

Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor!

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu oyuncu Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor...

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

İHH, İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor.

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Mersin Tarsus'a yeni özel okul!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta hayata geçirilen özel bir okulun açılış törenine katıldı.

Tarsus Fahrettinpaşa Okulu Haberi

Tarsus Fahrettinpaşa Okulu

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Fahrettin Paşa ilk ve orta okulunda onarım çalışmalarını yerinde incelerken, çalışmaların 45 gün içerisinde bitirilerek, eğitim ve öğretime yeniden başlanılacağını söyledi.

İnşaat çalışmaları hakkında yüklenici firma y,etkililerinden bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, “22-23 Aralık tarihlerinde ilçemizin Fahrettin Paşa mahallesinde bulunan ve şu anda içinde bulunduğumuz okulumuz burada yaşanan terör olaylarında kundaklanarak tahrip edilmiştir.

Burada eğitim ve öğretim gören bin 400 civarında öğrencimiz eğitimlerinin kesintiye uğramadan en yakın okullara nakledildi. Eğitimlerine kesintisiz devam ediyorlar. Burada bulunan mevcut okulumuzun da bir an önce eğitim ve öğretime katılması için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir.

Valiliğimiz ve Bakanlığımızla yaptığımız istişare ve görüşmeler sonucu hızlı bir şekilde onarım ihalesi yapılmış ve bir an önce eğitim ve öğretime...