15 / 05 / 2024

Tarsus Fahrettinpaşa Okulunda tadilat çalışması başladı

Tarsus Fahrettinpaşa Okulunda tadilat çalışması başladı

Tarsus’ta 22-23 Aralık tarihlerinde terör örgütü yandaşları tarafından yakılan Fahrettin Paşa ilk ve orta okulunda onarım çalışmalarına başlandı.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

O gözde ilçede belediye 73 adet arsayı satışa çıkardı! 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Belediye tarafından yapılan duyuru yatırımcıları harekete geçirdi. Tarsus Belediye Başkanlığı 73 adet arsayı satışa çıkardı. 28 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin Tarsus 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Tarsus projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Tarsus TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Tarsus TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Tarsus'ta 12.9 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

T.C. Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi'nde, 1302 ada 1 parselde yer alan hastaneyi 12 milyon 884 bin 820 TL'ye satıyor...

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

TMSF, Çukurova Tarsus Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Sanayi İşletmeleri TAŞ'ye ait Mersin'in Tarsus ilçesinde bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Tarsus'ta 19.1 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Tarsus İcra Dairesi, hububat işleme ve depolama tesisi 19 milyon 179 bin 37 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Tarsus'ta 16.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Tarsus İcra Dairesi, Kanberhüyüğü Mahallesi'nde bukunan 25 bin 263 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon 176 bin 37 TL olarak belirlendi.

Tarsus'ta 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Tarsus İcra Dairesi, Karakütük Mahallesi'nde bulunan tavuk çiftliği ve 2 katlı bekçi evini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 18 milyon 789 bin 690 TL olarak belirlendi.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Tarsus'ta 10.6 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Tarsus Belediye Başkanlığı, Tarsus Hürriyet ve Gaziler mahallelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü 10 milyon 592 bin 579 TL bedelle satışa çıkardı.

Tarsus Fahrettinpaşa Okulunda tadilat çalışması başladı Haberi

Tarsus Fahrettinpaşa Okulunda tadilat çalışması başladı

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Fahrettin Paşa ilk ve orta okulunda onarım çalışmalarını yerinde incelerken, çalışmaların 45 gün içerisinde bitirilerek, eğitim ve öğretime yeniden başlanılacağını söyledi.

İnşaat çalışmaları hakkında yüklenici firma y,etkililerinden bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, “22-23 Aralık tarihlerinde ilçemizin Fahrettin Paşa mahallesinde bulunan ve şu anda içinde bulunduğumuz okulumuz burada yaşanan terör olaylarında kundaklanarak tahrip edilmiştir.

Burada eğitim ve öğretim gören bin 400 civarında öğrencimiz eğitimlerinin kesintiye uğramadan en yakın okullara nakledildi. Eğitimlerine kesintisiz devam ediyorlar. Burada bulunan mevcut okulumuzun da bir an önce eğitim ve öğretime katılması için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir.

Valiliğimiz ve Bakanlığımızla yaptığımız istişare ve görüşmeler sonucu hızlı bir şekilde onarım ihalesi yapılmış ve bir an önce eğitim ve öğretime...