05 / 05 / 2024

Tarsus icra

Tarsus icra

T.C. Tarsus 2. İcra'dan Tarsus Akçakocalı köyünde 820 bin TL'ye tarla satılacak. Satış; 3 Temmuz Salı günü ve 13 Temmuz Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Tarsus'ta Taşkuyu Mağarası turizme açıldı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 2006 yılında ortaya çıkarılan ve Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Taşkuyu Mağarası turizmin hizmetine girdi. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgeye önemli turizm adımı atıldığını belirtti.

Tarsus'ta açılışı yapılacak otopark alanı ve yol asfaltlandı!

Tarsus’un Taşkuyu Mahallesi’nde bulunan Taşkuyu Mağarası ’na giden 5 bin metrekarelik yol ve otopark alanı, açılış öncesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından asfaltlandı.

Tarsus'ta eski köy yolları asfaltlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin, yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile köyden mahalle statüsüne dönüşen Tarsus mahallelerinde cadde, sokak ve köy yolları asfaltlanıyor.

1972 yılında Cemil Topuzlu Köşkü, icra yoluyla satılacakmış!

1972 yılında Çiftehavuzlar'da bulunan meşhur köşk, icra yoluyla 36 milyon liraya satılacakmış. Bugün küçük bir bahçe içinde kalan Köşk, 1972 yılında 30 dönüm bahçe içindeymiş ve 130 metre sahili varmış.

Tarsus'ta taş ocağındaki patlama nedeniyle 50 evde çatlak oluştu!

Tarsus'a bağlı Karadiken Mahallesi'nde taş ocağında dinamit patlatılması nedeniyle çevresindeki 50 evde çatlak oluştu. Taş ocağı yetkilileri, her şeyin yasal olduğunu iddia ederken; mahalle sakinleri kaderine terk edilmekten yakındı.

Mersin Tarsus ve Yenice'de yollar yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin, Tarsus ve Yenice’nin muhtelif cadde ve sokaklarında yapmış olduğu asfaltlama çalışmaları ile yollar ve caddeler modern görünüme kavuştu.

Kiracı hakkında icra takibi nasıl yapılır?

Kiracı kira parasını veya apartman aidat borcunu ödemediği zaman, ev sahibi bu konu hakkında bir icra takibinde bulunuyor. Peki, kiracı hakkında icra takibi nasıl yapılır?

Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler de AVM'lerde icra edilecek!

Alışveriş merkezlerine ilişkin düzenlemeyi de içeren tasarı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler de AVM'lerde icra edilecek.

Tarsus Belediye Başkanı inşaat firmalarıyla toplantı yaptı!

TARSUS Belediye Başkanı Şevket Can, yapı denetim firmaları, mimarlar ve müteahhitlerle bir araya geldi. Başkan Can, herkesin üzerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirmesiyle vatandaşların daha kolay ve hızlı hizmet alacağını söyledi.

Apartman aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir?

Apartmanda, kat maliklerinin sorumlulukları arasında apartmanın ortak giderlerine katılım da yer alıyor. Peki, apartman aidatı kaç ay ödenmezse icra gelir? Aidata ne kadar faiz uygulanır?

Tarsus'ta kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı!

Tarsus Belediyesi, kentsel dönüşüm için Duatepe ve Ismetpaşa' da çalışmalara başladı.Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, " Çağın ihtiyaçlarını yerine getirmek gerekir " dedi...

Burhanettin Kocamaz: Tarsus Havalimanı için araziler heba oldu!

‘Ölü yatırım’ olarak ifade ettiği, Mersin’e yapılması planlanan bölgesel havalimanı inşaatının üçüncü yılında durduğunu kaydeden Burhanettin Kocamaz, ‘Bir inat uğruna Tarsus’un en değerli arazilerini heba ettiler’ dedi

Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi tahsisleri iptal edildi!

Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar, Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi'nde firmalara yapılan tahsislerin iptal edildiğini açıkladı. Olcar, "Mersin'e boşu boşuna 7 yıl kaybettirildi. dedi...

Tarsus icra Haberi

Tarsus icra


İlan şöyle ;



T.C. TARSUS 2.ICRA DAİRESİ Dosya No : 2011 /1174 E

GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:


1TAPU KAYDI: Metsin ili Tarsus İlçesi Akçakocalı Köyü 102 parselde borçlu adına kayıtlı olup tarla vasfındadır.


 ÖZELLİKLERİ : Fen bilirkişisinin raporunda belirttiği (İrere A harfi ile gösterilen kısım 36.655 m2olup 6x4 m aralık mesafe ile dikilmiş olan 764 adet 9 yaşında zeytin ağacı bulunmaktadır. 764 adet 5 yaşlarında zeytin ağaçları mevcuttur Ağaçlar bakımlı ve verimli durumda olup 9 yaşlı ağaçların üzerinde yaklaşık olarak 40 kg/ağaç, 5 yaşlarında ise 10 kg/ağaç zeytin meyvesi bulunmaktadır. Tarım Müdürlüğü kayıtları incelendiğinde 2006 yılından bu yana zeytin ağaçlarının organik tarım kapsamında olduğu anlaşılmaktadır. Bundan dolayı gerek ağaçların değeri gerekse üzerindeki meyvenin değeri %...