09 / 05 / 2024

Tarz Ansira satış ofisi

Tarz Ansira satış ofisi

Tarz Ansira satılık daire bilgileri haberimizde yer alıyor. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Ankara Tarz Ansira Evleri'nde teslimler 2014 yılı Haziran ayında yapılıyor...

Tarz Ansira Ankara iletişim!

Tarz Ansira Ankara iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Tarz Ansira Yaşamkent'te fiyatlar 300 bin liradan başlıyor...

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta!

Modern yaşam tarzı ve İtalyan mimarisine sahip Sylvana İstanbul, Reportage Galobal tarafından Bahçeşehir’de inşa ediliyor. Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Dacia Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta! 7 kişilik yeni model! 21 Kasım 2022 fiyat listesi! 

Dacia'nın her zaman maceraya hazır yaşam tarzını temsil eden yeni 7 kişilik yeni modeli Jogger, 577 bin TL'den başlayan lansman fiyatıyla satışta. En ucuz Dacia Jogger kaç lira? İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Charlize Theron California'daki evini satıyor!

Ünlü oyuncu Charlize Theron, California'daki bulgalov tarzında inşa edilen evini 1.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Kirstie Alley Los Angeles'taki evini 12 milyon dolara satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Kirstie Alley, Los Angeles'taki evini 11.97 milyon dolara satışa çıkardığını duyurdu. İtalyan tarzıyla inşa edilen evin rengarenk görüntüsü dikkat çekiyor.

Ankara'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Elvan Mahallesi'nde yer alan gecekondu tarzında 3 adet tek katlı ev vasfındaki gayrimenkul 4 milyon 182 bin 750 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İngiltere'de 2 milyon pounda satılık kule!

İngiltere'nin Kent şehrinde 53 metre yüksekliğe sahip gotik tarzı bir kule 2 milyon pounda satılığa çıktı.

Konut satışlarının yüzde 47’sini sıfır konut projeleri oluşturuyor!

Emlakjet.com, Türkiye genelinde satılık ve kiralık 500 bine yakın ilanının yanı sıra yaşam tarzına, olanaklarına ve beklentilerine uygun bir projeden ev satın almak isteyenler için önemli bir kolaylık sunuyor.

Marilyn Monroe'nun Los Angeles'taki evi satılıyor!

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun 36 yaşında hayatını yitirdiği Los Angeles'taki İspanyol tarzındaki ev satılıyor. 4 yatak odası ve 3 banyosu bulunan ev 6.9 milyon dolar karşılığında (yaklaşık 24 milyon 639 bin TL) yeni sahibine kavuşacak.

Çeşme Jardin Eden’de 2. Etap satışlar başlıyor!

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Kayseri'de 3,5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi'nde yer alan betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş 20 yıllık bina 3 milyon 522 bin 783 TL bedelle icradan satışa çıkarıldı.

Tarz Ansira satış ofisi Haberi

Tarz Ansira satış ofisi


Ankara Çayyolu Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Tarz Ansira Evleri projesi Tarz Yapı tarafından inşa ediliyor. Tarz Ansira Evleri Ankara projesi 75 adet konuttan meydana geliyor. Tarz Ansira satılık daire bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Ankara Tarz Ansira Evleri projesi 8 bin 687 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Toplam inşaat alanı 24 bin metrekare olan Tarz Ansira Evleri'nde çocuk oyun alanları, spor alanları, otopark gibi olanaklar bulunuyor.


Tarz Ansira satılık 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Tarz Ansira Evleri Ankara projesinde konut teslimlerinin 2014 yılı Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Ankara Tarz Ansira Evleri projesinin satış ofisi ile 0312 217 44 46 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Tarz Ansira Evleri Ankara projesinde konutların ödemeleri banka kredisi ile taksitlendiriliyor.



Tarz...