30 / 07 / 2024

taş düşme projesi ihale

taş düşme projesi ihale

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Manastıra gelen turistlerin bir kaza ile karşı karşıya kalmaması için çalışmalar titizlikle gerçekleştiriliyor. Taş düşme projesi yakında ihaleye çıkacaktır." dedi.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Çeşme Projesi için kamulaştırılan araziler TBMM gündeminde!

Bakanlığın 9 Mart 2020 tarihinde açıkladığı Çeşme Projesi kapsamında kamulaştırılan arazilere ve projenin su ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı seferlerine başlanıldı. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı. 

Kartal'da riskli 11 binadaki 159 hane evlerini taşıdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan 11 binadaki 159 hanenin taşınma işleminin tamamlandığını söyledi.

Her 2 ölümlü iş kazasından birinin sebebi yüksekten düşme!

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Sedat Yenidünya yaptığı açıklamada "Bu sektörde ölümlü iş kazalarında her iki ölümden birisi yüksekten düşme kaynaklı." dedi.

Menderes Türel: Yaptıklarımız birer dünya projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi merkezini İstanbul’a taşıdı!

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli işlemi bugün gerçekleştirildi. 150 bin TL sermaye bedeli ile kurulan Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi merkezini İstanbul’a taşıdı.

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

Emay İnşaat merkezini İstanbul'a taşıdı!

1995 yılında Ankara'da Yusuf Gören, Hakan Çağlar ve Burak Gören ortaklığında kurulan Emay İnşaat merkezini bugün İstanbul'a taşıdı. 

Çetin Osman Budak yabancılara taşınmaz satışını TBMM'ye taşıdı!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yabancılara taşınmaz satışına ilişkin iddiaları Meclis gündemine taşıdı...

Rize-Artvin Havalimanı'nda denize günde 80 bin ton taş dökülüyor!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği Rize-Artvin Havalimanı'nda denize günde 80 bin ton taş dökülüyor. Havalimanı 29 Ekim 2020 tarihinde açılacak...

taş düşme projesi ihale Haberi

taş düşme projesi ihale

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, restorasyonun devam ettiği Sümela Manastırı'nda taş düşme riski bulunduğunu belirterek turistlerin bir kaza ile karşı karşıya kalmaması için çalışmaların titizlikle gerçekleştirildiğini belirtti.


Koçhan, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un Maçka ilçesindeki Altındere Vadisi'nde bulunan tarihi Sümela Manastırı'nda kapsamlı restorasyon çalışması gerçekleştirildiğini belirtti.


Restorasyon çalışmalarının sürdürüldüğünü aktaran Koçhan, şöyle devam etti: "Sümela Manastırı'nda özellikle taş düşmeleriyle ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Trabzon Valiliği profesyonel ekiplerle geniş kapsamlı çalışma gerçekleştirdi. Bu raporlarda, son yıllarda aşırı yağan yağmurlarla meydana gelen olumsuz doğa şartları dolayısıyla ciddi taş düşme riskleri olduğu görülüyor. Dolayısıyla bu rapora dayanılarak risklerin ortadan kaldırılması ve olumsuz bir durumun yaşanmamasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Manastıra gelen turistlerin bir kaza ile karşı karşıya kalmaması için çalışmalar titizlikle gerçekleştiriliyor. Taş...