12 / 05 / 2024

tasarımcı Marc Jacobsın evi

tasarımcı Marc Jacobsın evi

Marc Jacobs, birkaç yıl önce 30 milyon TL’ye satın aldığı malikanesinin dekorasyonuyla bizzat ilgilenerek evi sanat müzesine çevirdi.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Dolar o tarihte fırlayacak dedi, tarihi işaret etti. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmesin

Ekonomist Hatice Kolçak, doların fırlayacağı tarih hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kolçak, yatırımcılara altın gibi tavsiye verdi.

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Dolar/TL, dün güne değer kazancıyla başlamasının ardından 19,2560 seviyelerine kadar yükseldi ve günü 19,2246'dan tamamladı. Dolar yükselirken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ile birlikte rekor denemeleri yapan gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi. Gümüş yatırımcıları durmayın bakın! İşte son dakika gümüş gelişmesi...

1 gram gümüş ne kadar olacak? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı! Gümüş yatırımcıları gardınızı alın!

Gümüşün gram fiyatının ne kadar olacağı merak edilen konular arasında geliyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları gardınızı alın!

Ticaret Bakanlığı 419 uzman yardımcısı alacağını açıkladı! Sakın kaçırmayın!

Ticaret Bakanlığı 419 ticaret uzman yardımcısı alacağını ilan etti. Peki başvuru şartları açıklandı mı? Ticaret uzman yardımcısı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

tasarımcı Marc Jacobsın evi Haberi

tasarımcı Marc Jacobsın evi

Marc Jacobs, birkaç  yıl önce 30 milyon TL’ye  satın aldığı malikanesinin  dekorasyonuyla bizzat  ilgilenerek evi sanat  müzesine çevirdi.


Ünlü tasarımcı Marc Jacobs, New York’taki şatafatlı malikanesinin kapılarını ‘Architectural Digest’ dergisine açtı. Moda dünyasındaki başarılarını evinin dekorasyonuna da yansıtan Jacobs, odaları sanat eserleri, antikalar ve lüks mobilyalarla donattı. Tasarımcı, 10.5 milyon dolar (30 milyon TL) değerindeki malikanede iki köpeğiyle birlikte yaşıyor. 


Jacobs’ın 2009 yılında satın aldığı ev, 420 bin metrakarelik bir alanı kaplıyor. Yatak odasındaki banyosunu açık kahverengi mermerle kaplatan modacı, ortaya kocaman bir küvet yerleştirmiş. 


Odaların duvarlarını arkadaşı Sofia Coppola’nın tablolarıyla süsleyen Jacobs,  antika parçaları özenle seçerek dekorasyonun bir parçası haline getirmiş....