15 / 05 / 2024

Taşçılariçi Katlı Otoparkına ne yapılacak

Taşçılariçi Katlı Otoparkına ne yapılacak

Kemeraltı esnafı, içinde balık halinin bulunduğu Kemeraltı Taşçılariçi Katlı Otoparkı 'nın yıkılmasının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen Büyükşehir 'in hala bir çalışma yapmamasına tepki gösteriyor

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı: Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alımı süreci resmen başladı!

İş arayanların merakla takip ettiği Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımının tüm detayları açıklandı. TTK 25 Eylül saat 00.01 itibariyle başvuruları almaya başlayacak. İşte iş başvurularına ilişkin tüm detaylar...

Kadroya alınan taşeron işçiler için emsal karar! Tazminat ve izin alacakları bu şekilde hesaplanacak!

2018 yılında kadroya alınan taşeron işçilerinin ihbar ve kıdem tazminatı ile yıllık izin alacaklarının hesaplanması konusunda taşeronluk dönemindeki çalışma sürelerinin de dikkate alınması gerektiği kararına vardı.

Migros'tan ayçiçek yağına kuyruk oluşturacak çılgın indirim geldi! 5 litre ayçiçek yağı birden şak diye 139 TL'ye indi!

Son dönemlerde yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken ayçiçek yağına Migros'ta büyük bir indirim başladı. 5 litrelik Komili Ayçiçek Yağı'nın satış fiyatı 139,90 TL'ye düştü. 

90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman verilecek? Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum!

"90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman verilecek?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Çeşitli kurumlarda taşeron olarak çalışan işçiler kadro için gün sayıyor. Peki, 90 bin işçiye kadro ne zaman gelecek? Belediye şirket çalışanlarına kadro görüşmeleri başladı mı? İşte detaylar..

Migros'ta ayçiçek yağı, çay ve zeytinyağına yüzde 25'e varan indirim fırsatı! İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Migros Market indirim müjdesini verdi. Migros'ta ayçiçek yağı, çay, zeytinyağı ve pek çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. İşte detaylar...

Migros ayçiçek yağına yüzde 20'ye varan indirim yaptı! 1 kg yağ 31 TL, 5 kg yağ 156 TL! İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros ayçiçek yağına yüzde 20'ye varan indirim yaptı. PEki Migros'ta ayçiçek yağı ne kadar kaç TL? İşte 31 Ekim 2022 indirimli ayçiçek yağı fiyat listesi...

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Migros'ta ayçiçek yağı ve beyaz ette dev kampanya! Ayçiçek yağına 24 TL indirim! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market ayçiçek yağı ve beyaz et ürünlerine indirim yaptı. Beyaz et ürünleri yüzde 20 indirime girerken açiçek yağı ise markasına göre değişiklik gösterdi. Peki Migros'ta ayçiçek yağı ve beyaz et ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Ayçiçek yağına zam kapıda!

Rusya Ukrayna Savaşı Türkiye'de ham yağ ithalatında krize sebep olacak. Savaş Türkiye'nin ham yağ ithalatını durma eşiğine getirdi. Rusya Türkiye'ye yağ taşıyan 15-16 gemisinin limandan çıkışına izin vermiyor. Hal böyle olunca ayçiçek yağına zam kapıda gibi görünüyor.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Taşçılariçi Katlı Otoparkına ne yapılacak Haberi

Taşçılariçi Katlı Otoparkına ne yapılacak


Bölgenin çekim merkezi haline gelmesi planlanan alanın çöplük yuvasına döndüğünü, tinerci ve şarapçıların meskeni haline geldiğini belirten esnaf, "Büyükşehir buraya sahip çıksın" diyor.


İzmir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Üçyol-Üçkuyular Metro Hattı gibi yapımı yılan hikayesine dönen yatırımlara bir yenisi eklendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı'nda 866-871-874-876 sokakları arasında kalan balık halinin bulunduğu 4 katlı Taşçılariçi Katlı Otoparkı'nın yıkımını Haziran 2012'de tamamlamasına rağmen bölgeyi cazibe haline getirecek, "Balıkçılar Meydanı" isimli yeni projenin yapımı için bir çivi bile çakmadı. Bu durumdan olumsuz etkilenen çevre esnafı, "Burası turistlerin sürekli kullandığı bir sokak. Kente gelen tüm turistler önce Kızlarağası Hanı'na ardından Kemeraltı Çarşısı'na gidiyor. Bu yolu kullandıkları için kötü manzarayla karşılaşıyorlar. Bu ayıp bizi utandırıyor" dedi.


İçerisinde Balık Hali ve Taşçılariçi Otoparkı'nın bulunduğu yapının İzmir...