05 / 05 / 2024

Taşdibi Yarımadası imar planları

Taşdibi Yarımadası imar planları

Antalya’nın gözde bölgeleri olan Alanya Kalesi, Kaş’ın Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre’nin Taşdibi Yarımadası’nda sit sınırları yeniden çizildi.

Özelleştirilecek olan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı

Özelleştirme kapsamı doğrultusunda yer alan Çanakkale ve İstanbul'daki taşınmazlara yönelik imar planı değişiklerinin onaylanması kararlaştırıldığı duyuruldu.

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Migros'ta fiyatlar yarı yarıya düştü! 1050 ürüne yüzde 50 indirim!

Migros Kasım ayına özel indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda Migros'ta bin 50 adet ürün yüzde 50 indirimle satılacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Koçak'ta neredeyse yarı fiyatına pırlanta kolye! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Koçak'ta yüzde 50'ye varan indirimle pırlanta kolyeler satışa çıkarıldı. Hemen yakalayın! Peki Koçak pırlanta kolyeler kaç lira? Koçak pırlanta kolye ne kadar? İşte Koçak Pırlanta kolye 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da yarın ulaşım ücretsiz mi? 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma bedava mı olacak?

Okul tatilinde sona gelindi. Milyonlarca öğrenci için yarın ilk zil çalacak. 12 Eylül Pazartesi günü yarın okullar açılıyor. Okulların açıldığı gün toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı hem veliler hem de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki toplu taşımalar yarın ücretsiz mi? İşte yanıtı...

Kuşadası'ndaki taşınmazın imar planı değişikliği onaylandı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan taşınmaza ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı.

Galataport'ta marka yarışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen ve merakla beklenen Galataport projesinde marka yarışı başladı...

ÖİB'den bazı illerdeki taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), bazı şehirlerde yer alan taşınmazların nazım ve imar planı değişikliklerini onayladı.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların imar planı değişiklikleri onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikler onaylandı.

Antalya Kaş'ta takas edilen villalar satılıyor!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kaş Çukurbağ Yarımadası'ndaki takas edilen iki villa için satış kararı aldı.

Nadir Ataman'dan İstinyePark çıkışı! İmar usulsüzlüğü mü var?

Doğuş Holding’in yüzde 42’lik hissesini Katar Holding’e 1 milyar dolara satmaya hazırlandığı İstinyePark’ta, özel plan ve imar değişiklikleri uygulanmıştı. Projeye çevre yapılanma koşullarının üzerinde özel emsal şartları tanındığını belirten CHP’li Ataman, konuya ilişkin bir önerge sundu.

Taşdibi Yarımadası imar planları Haberi

Taşdibi Yarımadası imar planları

Alanya Kalesi, Kaş'taki Patara ve Fırnaz Koyu ile Noel Baba’nın memleketi Demre'nin Taşdibi Yarımadası nın sit statüleri yenilendi. Bu yerlerde villa, turizm tesisi yapılabilecek, hatta taş ocağı ve maden bile açılabilecek.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye'nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilmen Antalya'nın gözde beldelerinde sit sınırları yeniden çizildi. Alanya Kalesi, Kaş ilçesinde yer alan Patara ve Fırnaz Koyu ile Noel Baba'nın memleketi olarak bilinen Demre’nin Taşdibi Yarımadasının sit statüleri yenilendi. Böylece bu yerlerde villa, turizm tesisinin yanı sıra belli sınırlamalarla taşocağı, maden yapılması mümkün olabilecek. Mimarlar Odası Başkam Eyüp Muhcu, doğal güzelliklerin imara açıldığını belirtirken, yetkililer değerlendirmelerin bilimsel kriterler ışığında yapıldığını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakam Mehmet Özhaseki’nin onayıyla alınan kararlar, dün Resmi Gazete’de yayımlandı. İlk karar Antalya'nın...