07 / 05 / 2024

Taşınabilir çelik evlerin fiyatları

Taşınabilir çelik evlerin fiyatları

Bir firma tarafından üretilen depreme dayanıklı, taşınabilir özellikteki yapılar, tatilini yazlığında veya bağ evinde geçirmek isteyenler için farklı seçenekler sunuyor.

İstanbul'da 157 rezerv alan ilanı var: 3 milyon nüfus taşınabilir!

İstanbul’da 21 adet Esenler büyüklüğünde rezerv alan ilanı yapıldığı belirlendi. Rezerv alanların büyük kısmının Kanal İstanbul etrafında yoğunlaşırken, bölgeye yaklaşık 3 milyon nüfusun taşınması öngörülüyor. İşte detaylar...

ŞOK’ta dev indirim! taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü!

ŞOK, hafta sonu indirim furyasını yarın resmen başlatacak. Buna göre, taşınabilir şarj istasyonu 6 bin 699 TL’ye, blender 1.699 TL’ye, klimalı yastık 159 TL’ye düştü. İşte 4 Kasım 2023 ŞOK fiyat listesi...

Genyap Loft nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? 

Genyap Loft projesinde 71 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Peki Genyap Loft projesi nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!

Migros’un indirim kampanyası bugün sona ereceği öğrenildi. Bu kapsamda, Migros’ta oto koltuk tüy ve kırıntı toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL’ye TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 Migros fiyat listesi...

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Dubleks çelik ev fiyatı ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL?

Türkiye'de meydana gelen deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını sorgulamaya başladı. Peki, Dubleks çelik ev fiyatları ne kadar? 242 metrekare çelik ev kaç TL? İşte ayrıntılar...

Çelik ev ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı?

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar depreme dayanıklı çelik evlerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, çelik evler ne kadar, çelik ev kaç günde teslim edilir? İşte detaylar...

Çelik betonarme evler sağlam mı? Beton ev mi pahalı çelik ev mi?

Çelik evler tıpkı, betonarme evler gibi son dönemde sıkça kullanılmaya başladı. Bu yüzden de çelik evlerin özelliklerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin kullanımı son dönemde bir hayli arttı. Bu yapıları yaptırmak isteyenlerde ilk olarak kullanım ömrü ve maliyeti hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte bu konudaki detaylar!

49 metrekare çelik evlerin fiyatı ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Çelik evler, tıpkı prefabrik evler gibi merakla araştırılmaktadır. Bilhassa fiyatları merak edilmektedir. İşte çelik evlere dair araştırılan detaylar!

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin fiyatları tıpkı diğer betonarme yapıların metrekaresine bağlı olarak değişmektedir. İşte en çok araştırılan çelik ev metrekareleri ve onların fiyat aralıkları!

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev yapımı kaç gün sürer?

Çelikler evler tıpkı konteyner ve prefabrik evler gibi gündemde yer alan konulardan biridir. Çelik ev almayı düşünen kişilerin kafasında pek çok konu vardır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Taşınabilir çelik evlerin fiyatları Haberi

Taşınabilir çelik evlerin fiyatları

Bir firma tarafından üretilen depreme dayanıklı çelik yapılar, tatilini yazlığında veya bağ evinde geçirmek isteyenler için alternatif ev imkanı sunuyor.


Hafif çelik yapı firması tarafından yaklaşık 20 günde üretilen yüksek ses ve ısı izolasyonuna sahip taşınabilir çelik evler, bir günde kurulabiliyor.


Hafif çelik konstrüksiyondan oluşan taşıyıcı sisteme sahip evin, duvar, çatı ve tabanlarında uygulanan ısı ve ses izolasyonları ise üst seviyede bulunuyor.


Taşınabilir ve yeniden monte edilebilir özellikte 12 farklı standart tipte üretilen evlerin, isteğe göre metrekaresi ve tasarımı değişebiliyor.


Estetik ve konforun ön plana çıktığı yapılar fabrikada yaklaşık 20 günde üretildikten sonra müşterinin istediği araziye bir günde yerleştiriliyor.


Zeminde her hangi bir betona ihtiyaç duyulmadan monte edilebilen yapı, istendiğinde başka bir yere tır aracılığıyla taşınarak yeniden kurulabiliyor.


Sipariş üzerine üretilen evlerin fiyatları ise 12...