03 / 05 / 2024

taşköprü otobüs terminali

taşköprü otobüs terminali

Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye son sürat devam ediyor. Belediye Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona gelindi! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Çorlu Otobüs Terminali 2021 yılı içerisinde hizmete girecek.  

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Samsun İlkadım Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 500 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 63 milyon 559 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Çarşamba Otobüs Terminali aylık 70 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile 1 yıl süreli kira sözleşmesi imzalanmasına karar verildi...

Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatı yükseliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Terminal 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Çarşamba Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

taşköprü otobüs terminali Haberi

taşköprü otobüs terminali


Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kargaz firması ile ilçemizin 2019 yılı Ekim ayında Doğalgaz’a kavuşması için protokol imzalayan Taşköprü Belediyesi şimdi de Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.


Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “2014 yılında halkımıza vaadlerimiz arasında da öncelikli projelerimizden olan Taşköprü Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni 2018 yılı sonunda inşallah tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.


-2018 yılında terminal hizmete açılacak


Projede kentin Pazar yeri ve park alanı ile bütünleşen bir tasarım amaçladıklarını söyleyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan,  bölgede örnek teşkil edecek ilçemize yakışır bir projeye sahip olan Taşköprü terminalinin ihalesini 27 Mart’ta yapacağız. Taşköprü her geçen gün değişen büyüyen, kendi konumu zaten...