02 / 05 / 2024

taşova Altındağ Sitesi mağdurları

taşova Altındağ Sitesi mağdurları

Amasya'nın Taşova ilçesinde site sakinleri, satın aldıkları daireleri inşa eden müteahhidin kendilerini dolandırdığı iddiasıyla eylem yaptı Altındağ Sitesi sakinleri, "Evsiz kaldık", yazılı pankartlarla sitenin önünde bir araya geldi.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

ABD'de üretici enflasyonu Mayıs'ta yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,3 azalırken, yıllık bazda yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı.

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

Altında geri vites! Altının kilogram fiyatı düştü!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 1 milyon 213 bin TL'ye düştü.

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

10.000 TL'nin altında laptoplar! 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler tekno marketlerinden MediaMarkt'tan müjdeli haber. MediaMarkt, dizüstü bilgisayarları 10.000 TL'nin altında satıyor. MediaMarkt'ta laptop fiyatı ne kadar 6 Kasım 2022 itibariyle fiyat listesi aşağıdadır...

Analistler altında 1200 TL için resmen tarih verdi

Düşük fiyattan altın almayan vatandaşlar şimdi kafalarını taşlara vuruyor. Altında yeniden yükseliş yaşandı. Analistler, FED kararlarından sonra altının yeniden yükselişe geçeceğini ve önümüzdeki 1-2 ay içerisinde gram altının 1200 TL'yi görmesinin içten bile olmayacağını iddia etti.

taşova Altındağ Sitesi mağdurları Haberi

taşova Altındağ Sitesi mağdurları

Amasya'nın Taşova ilçesinde site sakinleri, oturdukları daireleri satan müteahhidi, kendilerini dolandırdığı iddiasıyla protesto etti.


Altındağ Sitesi sakinleri, "Evsiz kaldık", "Evlerimizi satıyorlar" ve "Sesimizi duyun Başbakanım" yazılı pankartlarla sitenin önünde bir araya geldi. 


Site sakinlerinden Abdullah Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatı boyunca biriktirdiği parayla bir ev aldığını ancak müteahhit Peyami A'nın borcu yüzünden evinin hacizli olduğunu söyledi.


İstanbul'da çalışarak emekli olduğunu, daha sonra memleketi Taşova'ya yerleşmek için bir ev aldığını anlatan Biçer, şöyle konuştu:


"Peşin parayla evimizi aldık, tapu dairesinde bize evin ipotekli olduğu söylenmedi. Dairenin ipotekli olduğunu bilsek, peşin parayla alır mıydık? Müteahhide ulaşamıyoruz, kaçtığı söyleniyor. Müteahhit bizim dairelerimiz üzerinden bankadan kredi çekmiş, şimdi de bu borca istinaden evlerimize haciz geldi. Müteahhidin üstünde 54 daire bulunuyor, bu daireler haczedilse borç ödenir. Bankaya 'Neden...