10 / 05 / 2024

Taşyapı DoubleTree by Hilton

Taşyapı DoubleTree by Hilton

İstanbul’da yine Anadolu Yakası’nda Türkiye’nin en büyük şehir içi otelini inşaa edeceklerini söyleyen Emrullah Turanlı otelin 22 dönüm arazi üzerinde 150 bin m2’lik 600 odalı bir proje olduğunu belirtti

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anıtaş Yapı İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşan tarafından kuruldu. 

TOKİ İzmir Karabağlar 2020 kura çekilişi 24 Şubat'ta yapılacak!

TOKİ: "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağlar Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak...

Taşyapı İnşaat'a 467 milyon euro vergi harç istisnası!

Taşyapı İnşaat, geçtiğimiz yıl aralık ayına ilişkin, 467 milyon euro hizmet geliri için vergi, resim, harç istisnası belgesi aldı...

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

İçtaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçtaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çoban tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

Taşyapı’dan dönüşüm mağdurlarına ihtarname!

Taşyapı 13 Şubat 2019’da 300’ü aşkın hak sahibine gönderdiği ihtarnameyle sözleşmeleri tek taraflı feshetti. Projeyi yapamadığı için kazanç ve prestij kaybı yaşadığını belirten firma masrafların faiziyle birlikte kendisine ödenmesini talep etti.

Sivas'ta yapı ruhsatı verilen konut sayısı yüzde 90 azaldı!

Sivas’ta yapı ruhsatı verilen daire sayısının geçen yılın ilk çeyreğine göre yaklaşık olarak yüzde 90 oranında düşüş yaşadığı açıklandı.

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kapadokya'daki tek katlı taş yapı yıkıldı!

Kapadokya'da, peribacaları yakınında bulunan yapıların yıkımına devam ediliyor. Zelve Ören Yeri yakınında, inşaat halinde yer alan tek katlı taş yapı yıkıldı.

Aydınca Taş Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınca Taş Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Küçükkaya tarafından kuruldu. 

Taşyapı DoubleTree by Hilton Haberi

Taşyapı DoubleTree by Hilton

Taşyapı’dan Anadolu’ya yatırım atağı


Sektörün lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Taşyapı, ilk turizm yatırımı olan DoubleTree by Hilton Istanbul Moda’da düzenlediği basın toplantısında Anadolu’nun 15 ilinden 30 yayını ağırladı. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı toplantıda Anadolu’da yapmayı planladıkları yeni enerji, inşaat, tarım ve turizm yatırımları hakkında bilgi verdi. 


Yaklaşık 30 yıldır lüks konut projeleri ile sektörün lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Taşyapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Anadolu’da yayın yapan gazete, dergi ve televizyon temsilcileri ile DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda’da bir araya geldi. Bugüne kadar yaptıkları inşaat yatırımları ile ön planda oldukları belirten Emrullah Turanlı, önümüzdeki dönemde Anadolu’nun birçok bölgesinde ihtiyaca göre enerji, inşaat, turizm ve tarım alanlarında yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.