05 / 05 / 2024

Tatar Ramazan dizisi

Tatar Ramazan dizisi

Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği 'Tatar Ramazan' dizisinin çekimleri için 15 bin metrekarelik plato kuruldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan şenlikleri yoğun ilgi görüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yenikapı Şehir Parkında düzenlediği Ramazan şenlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar 134 stantta yiyecekten hediyelik eşyaya; kitap, hobi ve el sanatları ile buluşuyor.

Ağrı Ramazan Fuarı'nda İshak Paşa Sarayı'nın maketi sergilenecek!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

Osmangazi Ramazan Etkinlikleri Hamitler TOKİ Konutları'nda başladı!

Osmangazi'nin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen gösteriler ile eski ramazan ruhunu yaşatan eğlenceler, bu yıl Hamitler TOKİ Konutlarından başladı. Programda ilk olarak Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri, birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.

Türk Telekom'dan ramazan kampanyası!

Türk Telekom'un, ramazan ayına özel "Haftasonu Bedava" kampanyası ile aboneleri haftasonu yapacakları tüm şehir içi, şehirlerarası ve yurt içi GSM aramalarında ayda 3 bin dakika bedava konuşacak.

Profilo yemek tarifleri ile Ramazan’da da yanınızda!

Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı!

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Başlayan Ramazan Kampanyası ile Valentin Yemek Masası Takımı, 1.500 TL yerine yüzde 40 indirimle 900 TL’den satışa sunuluyor.

Vialand Tema Park Ramazan ayı süresince saat 24:00'e kadar açık!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı ile açık havada alışveriş keyfi yaşatan alışveriş merkezini bünyesinde barındıran dev kompleks VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan boyunca sürecek müthiş bir kampanya armağan ediyor.

Metropark projesinde Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark projesinde başlayan 'Ramazan bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor.

İstanbul'da metro ve tramvaya Ramazan ayarı!

İstanbul Ulaşım A.Ş., Ramazan ayı nedeniyle Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı ve tüm metroların çalışma sürelerin uzattı. İşte İstanbul'da Ramazan nedeniyle tramvay ve metro saatlerinin son hali...

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

Demir İnşaat'tan ramazan kampanyası! 9 bin 500 TL peşinat 36 ay 0 faiz!

Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için Ramazan Ayı’na özel düzenlediği bol seçenekli kampanyaları ile kazançlı yatırımın kapılarını bir kez daha aralıyor.

İkea'da yüzde 20 ramazan indirimi!

Ramazan’da, sofralar bahçelere, balkonlara açılıyor. IKEA mutfak ürünleri, Ramazan’ı rengarenk sofralarla karşılıyor. IKEA yemek takımları, sevdikleriyle birlikte olma coşkusunu Ramazan sofralarına taşımak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

Ramazan döneminde AVM’lere 11.00 - 23.00 formülü!

AVM’lerin Ramazan nedeniyle 11.00’de açılıp, gece 23.00’te kapanması öngörülüyor. Bazı marka sahipleri cumartesi günleri ise AVM’lerin gece 24.00’te kapanmasını, pazar günü ise öğlen 12.00’de açılmasını istiyor...

Tatar Ramazan dizisi Haberi

Tatar Ramazan dizisi
Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği 'Tatar Ramazan' dizisinin çekimleri için 15 bin metrekarelik plato kuruldu. Yaklaşık 5 ayda hazırlanan plato üzerine; sekiz koğuş, avlu, hamam, kütüphane, revir ve oluşan bir hapishane inşa...