19 / 05 / 2024

tatil dönüş yolu

tatil dönüş yolu

Çanakkale'den geçen vatandaşlardan bazıları, tatil yarın sona erecek olmasına rağmen dönüşe başladı. Vatandaşların dönüş için yollara tatilin bitişinden bir gün önce çıkması nedeniyle kent merkezi trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

Emeklilere müjde! Geriye dönük maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplara yatacak! Detaylar bir bir açıklandı!

Ücreti eksik bildirilenlerin emekli maaşını artırma yolu hizmet tespit davasından da geçiyor. Bu dava sonucunda kazananların emekli maaşları artarken, 5 sene geriye dönük maaş farkı da alınabiliyor. Peki, nasıl fark zammı alınacak? İşte detaylar...

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Turkcell Pasaj’da ‘Tatilden Dönüş Kampanyasında’ yüzlerce ürün uygun fırsatlarla sizi bekliyor 

Eylül ayı geldi, okulların açılmasına sayılı günler kaldı, sıcak yaz günleri artık yavaş yavaş geride kaldı. Tatil dönüşü kampanyaları da hız kazandı. Eylül ayında peş peşe başlayan kampanyalara bir yenisi daha eklendi.

Oteller evlere dönüşüyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte tatil yerlerindeki kiralık villalara olan ilginin artması ve konut stokunun azalması ile burada bulunan oteller için dönüşüm karar alındı.

Kentsel dönüşümde mağduriyetler nasıl önlenir?

Kentsel dönüşüm projelerinde tüketiciler zaman zaman mağduriyetler yaşayabiliyor. Gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda ev sahipleri tapu iptaline giden sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyor. Peki bunu önlemenin yolu ne? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardım dilekçesi 2021!

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli yapısını boşaltanlar bir dilekçe vererek kira yardımı desteği için başvuru yapabiliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardım dilekçesi nasıl hazırlanır? İşte kentsel dönüşüm kira yardım dilekçesi 2021...

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Ayasofya'da ibadetin yolu açıldı: Danıştay, camiden müzeye dönüştürülmesi kararını iptal etti!

Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine ilişkin 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Danıştayın gerekçesinde, Ayasofya'nın Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı mülkiyetinde olduğu, cami olarak toplumun hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Esenler'deki kentsel dönüşüme 'bisiklet yolu' davası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'bisiklet yoluyla ilgili bir somut düzenleme' bulunmadığı nedeniyle Esenler'in kentsel dönüşüm planlarına dava açtırdı.

Planlı şehirleşmenin yolu kentsel dönüşümden geçiyor!

ŞUA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün kritik önemine dikkat çekti...

Harabeye dönüşen mahallede tek başına yaşam! 

Gaziantep’te bir çift, bir kısmı su altında kalan diğer kısmı ise yıkılarak harabeye dönüşen Kaşyolu Mahallesi'nde tek başlarına yaşıyor.

2019'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi durumunda bazı finansal destekler alınabiliyor. Peki, 2019'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

tatil dönüş yolu Haberi

tatil dönüş yolu

Kurban Bayramı için İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Marmara Bölgesi'ndeki diğer illerden gelip Çanakkale'den geçen vatandaşlardan bazıları, tatil yarın sona erecek olmasına rağmen dönüşe başladı.


Vatandaşların dönüş için yollara tatilin bitişinden bir gün önce çıkması nedeniyle kent merkezi trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.


Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelerek Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyenler, Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda trafik polislerinin koordinasyonunda bekletilerek kontrollü şekilde Feribot İskelesi'ne gönderiliyor.


Tatilcilerin mağdur olmaması için boğaz hattında 10 feribot, tarifedeki saatleri göz önünde bulundurmadan seferlerini...