17 / 05 / 2024

Tatil rezervasyonları artış

Tatil rezervasyonları artış

Tatil.com Genel Müdürü Serdar Şahin “Ramazan öncesi gece saat 23:00 ile sabah 03:00 arasında yapılan rezervasyonlar, şu an yüzde 85 artmış durumda. Özellikle sabah 03:00’te rezervasyonlarda artış yaşanıyor." dedi

İş Bankası'ndan dev yaz müjdesi! Son gün 31 Temmuz 2023!

İş Bankası Maximum Kart ve TatilBudur işbirliğiyle yaz tatilinin vazgeçilmezleri için harika bir fırsat sunuyor! 31 Temmuz 2023'e kadar geçerli olan bu özel kampanyada, Maximum Kart sahipleri TatilBudur'dan yapacakları tatil rezervasyonlarıyla 2.000 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor.

Tatilciler tatil sürecinde en çok ani fiyat artışlardan şikâyetçi!

Çözüm platformu Şikayetvar, bayram tatiline az bir süre kala; ulaşım, bilet ve konaklama firmalarıyla ilgili en çok şikâyet edilen konuları derledi. Bayram arifesinde ani fiyat artışı tüm sektörlerde en çok şikâyet edilen konu oldu.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Bayram tatili 9 güne çıktı! Fiyatlar yüzde 94 arttı; tatil süreleri kısaldı

Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Yaşanan fiyat artışlarına paralel olarak tatil süreleri azalırken, tatilseverlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında bu yıl da Antalya ve Muğla geliyor. İşte detaylar...

Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 35 bin liradan başlıyor, 150 bin liraya kadar yükseliyor!

Yüksek enflasyon nedeniyle maliyetlerde yaşanan artış, iç turizmde bu sene de yüzde 100'den fazla zamlara sebep oldu. Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 35 bin liradan başlıyor, 150 bin liraya kadar yükseliyor. 

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Bayram tatili için rezervasyonlar dolup taşıyor!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala tatil planlarına ağırlık verildi. Şimdiden rezervasyonların yüzde 80’ini doldu. İşte detaylar!

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

iPhone 14 Pro Max alana tatil bedava!

Hem iPhone 14 Pro Max sahibi olup hem de Bulgaristan, İtalya ve Mısır'da tatil yapmak mümkün! Üstelik Türkiye'de iPhone 14 Pro Max'e vereceğiniz para fazlasıyla artıyor.

Artık sinemaya gitmek o kadar da pahalı değil

 Bu haber tüm sinema severleri yakından ilgilendiriyor… Tatil sezonun bitmesiyle birlikte herkes artık şehir hayatındaki koşturmaya adapte olmaya çalışıyor. Sosyal yaşamın vazgeçilmez tutkusu ve bir çok insanın vazgeçilmezi sinema sektörü yeni döneme bomba gibi girmeye hazırlanıyor. İşte CINEMAXIMUM

Tatilciler dikkat! Ucuz tatil yapmak mümkün

Oteller ile havayolu şirketlerin maliyetleri rekor düzeyde artış gösterdi. Bu nedenle de artık ucuza tatil yapmak hayal oldu. Uzmanlar bunun dünya çapında mümkün olmadığını dile getiriyor. 

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.

Bilet fiyatlarında büyük artış! Otobüs, uçak, tren bileti fiyatları...

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala tatil planları yapanlar yolculuk için otobüs, uçak ve tren bileti fiyatlarını araştırmaya başladı. Fakat fiyatlardaki artışı görenler gözlerine inanamadı. Bayramda otobüs, uçak ve tren biletleri ne kadar oldu? İşte fiyatlar...

Tatil rezervasyonları artış Haberi

Tatil rezervasyonları artış


Sahur vaktinde yapılan rezervasyonlar, tatil satışlarını neredeyse ikiye katladı. Tatil.com’un verilerine göre, tatil satışlarında yüzde 65’e varan bir artış yaşanırken, iftardan sonra, saat 23:00’te başlayıp sahura kadar süren online satışlar dikkat çekici seviyeye ulaştı. Tatil.com Genel Müdürü Serdar Şahin, Ramazanda genel bir düşüş bekleyen turizmcilerin talep patlaması nedeniyle bayram sevincini bir ay öncesinden yaşadığını söyledi. Şahin, bu yıl 2013’e göre yüzde 65 daha fazla rezervasyon aldıklarını, bunun da sektöre canlılık getirdiğini kaydetti. 


En çok Marmaris ve Alanya tercih ediliyor 


Şahin, “Ramazan öncesi gece saat 23:00 ile sabah 03:00 arasında yapılan rezervasyonlar, şu an yüzde 85 artmış durumda. Özellikle gece saat 11:00-12:00 arasında ve sabah 03:00’te rezervasyonlarda artış yaşanıyor. Bu rakamlar, Ramazan ayında günlük toplam satışımızın yüzde 15’ini oluşturuyor. Ramazan’ın yaz dönemine...