06 / 05 / 2024

Artık sinemaya gitmek o kadar da pahalı değil

Artık sinemaya gitmek o kadar da pahalı değil

 Bu haber tüm sinema severleri yakından ilgilendiriyor… Tatil sezonun bitmesiyle birlikte herkes artık şehir hayatındaki koşturmaya adapte olmaya çalışıyor. Sosyal yaşamın vazgeçilmez tutkusu ve bir çok insanın vazgeçilmezi sinema sektörü yeni döneme bomba gibi girmeye hazırlanıyor. İşte CINEMAXIMUM



Sinema severler bu habere çok sevinecek. İşte sinema sektöründeki son haberler..

Bir çok insanın akşam iş çıkışında ya da hafta sonu aktivitesi olarak gördüğü sinema kesinlikle bir tutku ve çok ciddi bir takipçi kitlesine sahip.Hal böyleyken sinema salonları yenileniyor ve yediden yetmişe ziyaretçileri için daha konforlu ve kaliteli seyir keyfi için yeni yatırımlar ve düzenlemeler yapıyor.

Son dönemlerde animasyon filmlerinin de yetişkin kitlelere hitap etmesiyle ailecek vakit geçirilebilecek bir aktivite olan sinema keyfi bir çok ailenin vazgeçilmez bir tutkusu haline geldi.

Türkiyenin en büyük sinema göstericilerinden olan CINEMAXIMUM bu alanda yeniliklerine devam ediyor. Yenilenen ve teknolojiye ayak uyduran salonları fark yaratmaya ve sizleri şaşırtmaya devam ediyor.
İşte Sinemadaki son yenilikleri sizler için araştırdık.

Artık sinemaya gitmek o kadar da pahalı değil

Türkiye’nin İlk Çocuk Sineması ve Oyun Alanı Cinemaximum Palladium avm de görücüye çıktı.
Yine cınemaximum Çeşitli salon tercihleri ile fark yaratıp eşsiz sinema deneyimleri sunmaya devam ediyor.
Mars Premium Experience,D-BOX ile Filme Göre Hareket Eden Koltuklar,Tempur sinema ile konfor ayrıcalığı,4DX ile hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

SXY audio torium ile muhteşem efektler ve gold class salonları ile konforlu bir film keyfi sizleri bekliyor.

 


Geri Dön