15 / 05 / 2024

tatvan nursoy iş merkezi fatura ödeme merkezi

tatvan nursoy iş merkezi fatura ödeme merkezi

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Bitlis’in Tatvan ilçesinde “Vepsaş Müşteri Hizmetleri Merkezi” açıldı. Nursoy İş Merkezi’nde aşılışı gerçekleştirilen merkezde elektrik faturası tahsilatı yapılacağı ve abonelik hizmetleri verileceği belirtildi...

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bitlis Tatvan'da harabe halindeki 44 konut yıktırıldı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde harabe durumunda olan 44 konut Tatvan Belediyesi iş makineleri tarafından yıktırıldı...

Tatvan Grand İskender Palas 9.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bitlis İli, Tatvan İlçesi, Sahil mahallesinde yer alan Grand İskender Palas isimli otel 9 milyon 821 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Yukarı Kaleköy-Tatvan enerji iletim hattı için kamulaştırma!

380 kV Yukarı Kaleköy-Tatvan Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis Tatvan'da afet konutlarına 15 yılda bir kişi taşındı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hak sahipleri tarafından taşınılmayan afet konutları harabeye döndü. Yaşadıkları selde evleri yıkılan köy halkı için başka bir bölgeye yapılan 110 konuta 15 yılda sadece bir kişi taşındı.

Tatvan'da turizm geliştiriliyor!

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (Tatvan TSO) Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, ilçede turizmin gelişmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Bitlis Tatvan'a yeni spor tesisi yapılacak!

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Fuar Alanı mevkiinde atıl durumda bulunan spor sahasının yerine yapılması planlanan spor tesisi için keşif incelemesinde bulundu.

Bitlis Tatvan'da yol düzenleme çalışmaları yapılıyor!

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçede çamurlu ve tozlu yollara son vermek ve vatandaşların mağduriyetini gidermek için yol yapım çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Tatvan Belediyesi yeni binasına kavuşuyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı.

Tatvan Belediyesi'ne yeni bina yapılacak!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. Yeni belediye binası projesinin 2015 yılı içerisinde ihale edilip en kısa zamanda inşaatına başlanması hedefleniyor.

Tatvan Belediyesi için yeni bina inşa ediliyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. Fettah Aksoy, "Tatvan Belediyesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak, vaadettiğimiz projelerden sadece biriydi. " dedi.

Bitlis Tatvan'da çevre temizliği başladı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde halkın yoğun olarak kullandığı yüzme, mesire ve piknik alanlarında çevre temizliği yapılıyor. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yapılan çalışma ile daha temiz bir Tatvan hedeflediklerini söyledi.

Bitlis Tatvan'a şehir parkı geliyor!

Bitlis'in Tatvan Belediyesi bünyesindeki feribot işletmesi mevkiinde bulunan 15 bin metrekare alana şehir parkı inşa edileceği belirtildi.

tatvan nursoy iş merkezi fatura ödeme merkezi Haberi

tatvan nursoy iş merkezi fatura ödeme merkezi


Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Bitlis’in Tatvan ilçesinde “Vepsaş Müşteri Hizmetleri Merkezi” açıldı.


Tatvan’daki Nursoy İş Merkezi’nde aşılışı gerçekleştirilen Vepsaş Müşteri Hizmetleri Merkezi’nde elektrik faturası tahsilatı yapılacağı ve abonelik hizmetleri verileceği belirtildi. Açılış kurdelesini kesen Vangölü EPSAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, özelleştirme sonrası yeni hizmet binalarını Erciş, Adilcevaz, Malazgirt, Bulanık, Varto ve Çukurca ilçelerinde hizmete açtıklarını ve diğer ilçelerde de müşteri hizmetleri merkezlerini açmayı planladıklarını söyledi. Okuducu, “Ayrıca, yapılan planlamalarla bu yılsonuna kadar çağrı merkezimizi de faaliyete geçirerek müşterilerimize 7 gün 24 saat etkin ve kaliteli hizmetler sunmayı amaçlamaktayız”...