04 / 05 / 2024

taurus avm Toyzz Shop

taurus avm Toyzz Shop

Eğlenceli dünyası, renkli oyuncakları ile çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgi odağı olan Toyzz Shop 100. Mağazasını 29 Ekim 2013 tarihinde Taurus Ankara AVM de açtı.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Toyzz Shop Kıbrıs'ta 3. mağazasını açtı!

Toyzz Shop; Lefkoşa 1001 Airport Mail ve Avenue AVM mağazalarının ardından Kıbrıs'taki 3.mağazasını Girne'de açtı.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus AVM bayramda açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Toyzz Shop Çanakkale'de ilk mağazasını açtı!

Toyzz Shop Çanakkale’deki İlk Mağazasını Carrefour Çanakkale AVM’ de Açtı. Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

Toyzz Shop, Çanakkale'de 3 mağaza açacak!

Toyzz Shop Çanakkale’ deki İlk Mağazasını Carrefour Çanakkale AVM’ de açacak.Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

Taurus'tan hem ev hem araba kazanmak için son 10 gün!

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor.

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Toyzz Shop İzmir Park AVM'de mağaza açtı. Toyzz Shop İzmir’ de bulunan mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Toyzz Shop ’ un yeni mağazası İzmir Park AVM’ de açıldı.

Taurus AVM Kızılderili Kampı etkinliği 24-31 Ocak'ta!

Sömestir etkinlikleriyle çocuklara yine unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazırlanan Taurus AVM, eğlendirirken bir yandan da öğretecek. Kızılderili Kampıyla Taurus çocuklarına farklı bir deneyim sunmaya odaklandı.

Taurus AVM Sign of the City Awards finaline kaldı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla Hürriyet'in öncülüğünde başlatılan yarışmada, Taurus AVM "En iyi AVM” kategorisinde ilk 5’e girdi. "Sign of the City Awards”a 17 kategoride 142 proje katıldı.

taurus avm Toyzz Shop Haberi

taurus avm Toyzz Shop


100. Mağaza açılışı tüm Toyzz Shop  mağazalarında coşku ile kutlandı. Eğlenceli dünyası, renkli oyuncakları ile çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgi odağı olan Toyzz Shop 100. Mağazasını 29 Ekim tarihinde Taurus Ankara AVM de açtı. 100. Mağaza açılışı aynı anda Toyzz Shop’un tüm mağazalarında ve merkezinde pasta keserek kutlandı. 


100. mağazanın açılışı için konuşan Mağazalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şenol BİLİCEN, “Bugün Cumhuriyetimizin 90. Yılı, hepimiz için çok özel ve anlamlı olan bu günde 100. Mağazamızı açıyoruz. Coşkumuz, sevincimiz çok fazla. Bugün hem Cumhuriyet Bayramımız hem de 100. Mağaza açılışımız için tüm mağazalarımızda kutlamalar yapacağız dedi. Toyzz Shop’u gönüllerine kazıyan başta çocuklar olmak üzere herkese teşekkür ettiğini belirten Mehmet Şenol BİLİCEN, biz kocaman bir aileyiz ailemize emeği geçen tüm çalışma...